Inspiratie voor ondernemers

Hoe zorg je ervoor dat je meer verdient met jouw bedrijf? In onze blogs graven wij diep in de wereld van strategie, webdesign, online marketing, branding en storytelling zodat jij ermee aan de slag kan.

2023 inzichten webdesign - Motionmill Antwerpen

(B)logboek 2023

Ontdek de belangrijkste inzichten op het gebied van strategie, webdesign, marketing, branding en storytelling die we in 2023 hebben opgedaan.

UX Design les 1: geef je knoppen de aandacht die ze verdienen

Eens in de zoveel tijd, wanneer ik op vakantie ben, waag ik mij graag aan een doolhof. Ik vind het heerlijk om die sensatie te voelen van verdwaald zijn, van moeten zoeken, van lichte machteloosheid (maar gecombineerd met het besef dat ik de uitgang wel vind).

ROI van een Google Ads-campagne berekenen

Presteert jouw Google Ads-campagne zoals het hoort? De ROI van je Google Ads-campagne berekenen maakt dit simpel. Je weet perfect welke zoekwoorden en advertenties werken, en welke niet.

Wat is conversie

Wat is conversie en waarom schrijven we er zo vaak over?

Een conversie is het moment waarop een bezoeker van jouw website overgaat tot het plaatsen van een bestelling, het downloaden van een brochure of whitepaper, zich inschrijft voor een nieuwsbrief of iets anders doet dat voor jou commercieel interessant is.

Motionmill