Vier bouwstenen voor een stevige online marketingstrategie

Als je honderden boodschappen via allerhande media de wereld instuurt, dan zal er wel eentje een snaar raken.
Maar die aanpak kost je tijd, energie en centen. En waarschijnlijk weet je niet eens goed waarom net die campagne succesvol was en een andere niet.

Leer je pijlen richten op het juiste doel in plaats van blind in het rond te schieten op alles wat voorbijkomt.
Wij scherpen je digitale marketingtools aan en tonen hoe je je data voor jou laat werken.

01

SEO en SEA

Je wil goed scoren in Google en andere zoekmachines? Maak je website vindbaar dankzij zoekmachineoptimalisatie (SEO) en datagedreven, gerichte advertenties (SEA), want hoe hoger je ranking, hoe meer bezoekers je over de vloer krijgt.

02

Inbound marketing

Je wil boven je concurrenten uitsteken en je profileren als dé krak in je vak? Deel gratis je kennis met je webbezoekers en zet jezelf in de markt als betrouwbare referentie. Is je webbezoeker op zoek naar een dienst of product zoals het jouwe, dan kiest die steevast jou, want hij weet al dat jij weet waarover je praat.

03

E-mailmarketing

Je wil dat jouw klant telkens opnieuw naar jou terugkeert? Zorg ervoor dat je op gepaste tijd met interessante content in hun mailbox belandt. Want e-mailmarketing is al jaren de meest succesvolle vorm van online marketing. Budgetvriendelijk én met een hoge conversie.

04

Social mediamarketing

Je wil jouw bedrijf, product of dienst een menselijk gelaat geven en een echte connectie maken met je klanten? Profileer je als een sterk merk met een overtuigend verhaal op social media. Laat de algoritmes voor je werken en de klant die op jou zit te wachten, vindt jou nog voor jij hem vindt.

Online opvallen: drie stellingen die je moet onthouden

1. Onbekend is onbemind.

Als jouw potentiële klanten niet weten dat je bestaat, kunnen ze je ook niet boven je concurrenten verkiezen. Maakt niet uit of jij het beste product hebt. Maak jezelf populair bij zoekmachines en de klanten volgen.

 

2. Waar het hart van vol is, loopt de mond van over.

Je hebt ongetwijfeld een trouwe fanbase in je klantenbestand, zorg dat ze je kunnen vinden en hun liefde voor je werk of merk kunnen delen. Hou ze op de hoogte via je blog, social media of e-mail.

 

3. Meten is weten.

Elke keer een klant je e-mail openklikt, een webpagina bezoekt of een hartje zet onder je content, komt dat ergens in een database terecht. Maak gebruik van al die data om je product, dienst en marketing te optimaliseren.

 

Op zoek naar meer marketingtips?

Ga aan de slag met onze gratis kennis & tools

 

Online Marketing Antwerpen - Motionmill 6

Je online marketing op de rails met Motionmill

Al twintig jaar zetten we KMO’s, starters, producten en bedrijven digitaal op de kaart met onze online marketing in Antwerpen. We kunnen terugvallen op jarenlange ervaring en houden de vinger aan de pols van de nieuwe ontwikkelingen. We hebben dan ook experten in huis die meedenken op vlak van strategie, branding, marketing storytelling, SEO en copywriting.

Bij ons kan je terecht met allerhande vragen over online marketing. Want het is niet bizar dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Digital moves fast, wij benen makkelijk bij.

Vraag een offerte aan  Ik heb nog vragen

 

Op zoek naar een ervaren gids die…

  • je door de laatste trends in het digitale landschap loodst?
  • je de weg naar een groter klantenbestand en meer omzet toont?

 

Claim dan je half uur gratis strategisch overleg!

Je leest het goed: wij bieden je een vrijblijvend een strategisch onderonsje aan. Gooi je vragen en frustraties over je online marketing op tafel en onze marketingexpert laat zijn licht erover schijnen.

Wij brengen klanten naar jouw site

Mark Tollenaere - Motionmill webdesign

Samen met onze marketeers gidst Mark, onze ervaren bedrijfsstrategist, je gedurende een half uur door het kluwen van online marketing en legt je uit hoe je de data en algoritmes voor jou kan laten werken. Mark en zijn ervaren collegas bieden al meer dan 20 jaar online marketing aan in Antwerpen.

Bel Mark, vertel hem je verhaal en doe vrijblijvend beroep op zijn kennis, gestoeld op jarenlange ervaring bij Motionmill en zijn ruime netwerk.

Contacteer onze bedrijfsstrategist

Wil je om de 2 weken een shot inspiratie in je mailbox? 

Mark deelt tweewekelijks advies op zaterdag (en doet dat met de glimlach).

 

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Motionmill