Online marketing

Wil je een online marketingstrategie die budgetvriendelijk is én toch meer omzet genereert?

Dan moet je weten wie je bent, wat je aan de man brengt, welke klant je wil bereiken, waar je hen kan vinden en hoe je hen gaat overtuigen. In marketingtaal: wat is je merkverhaal en doelstelling, wie is je doelpubliek, welke media gebruiken ze en hoe breng je jouw boodschap bij hen in beeld en taal.

Boek een kennismakingsgesprek Ontdek hoe je je data voor jou laat werken!

Online marketing Antwerpen Motionmill Webdesignbureau Antwerpen

Samen scherpen we je digitale marketingtools aan en leren we je pijlen richten op het juiste doel met gerichte:

seo & sea

Je wil goed scoren in Google en andere zoekmachines? Maak je website vindbaar dankzij zoekmachineoptimalisatie (SEO) en datagedreven, gerichte advertenties (SEA). Want hoe hoger je ranking, hoe meer bezoekers je over de vloer krijgt.

inbound marketing

Je wil boven je concurrenten uitsteken en je profileren als dé krak in je vak? Deel gratis je kennis met je webbezoekers en zet jezelf in de markt als betrouwbare referentie. Is je webbezoeker op zoek naar een dienst of product die jij aanbiedt? Dan kiest hij sowieso voor jou, want hij weet al dat jij weet waarover je praat.

e-mail marketing

Je wil dat jouw klant telkens opnieuw naar jou terugkeert? Zorg ervoor dat je op gepaste tijd met interessante content in hun mailbox belandt. Want e-mailmarketing is al jaren de meest succesvolle vorm van online marketing. Budgetvriendelijk én met een hoge conversie.

social media marketing

Wil je jouw bedrijf, product of dienst een menselijk gelaat geven en een echte connectie maken met je klanten?
We helpen je bij het creëren van visuele en copy-concepten voor socials zoals Instagram, LinkedIn, TikTok en effectieve videomarketingcampagnes. Zo wordt jouw merk krachtig gepresenteerd, trekt het de juiste doelgroep aan, en ben je te vinden nog voordat de klant jou zoekt.

Boost jouw online aanwezigheid

Val op / Als je potentiële klanten niet weten dat je bestaat, kunnen ze je ook niet boven je concurrenten verkiezen. Maak jezelf populair bij zoekmachines en de klanten volgen.

Only fans / Koester je trouwe klanten en moedig hen aan jouw werk of merk te delen via blogs, social media of e-mail.

Meten is weten/ Elke keer dat een klant je e-mail openklikt, een webpagina bezoekt of een hartje zet onder je content, komt dat ergens in een database terecht. Maak gebruik van al die data om je producten, diensten en marketing te optimaliseren.

Wij delen graag onze kennis!  Meer online marketing tips

Wij brengen klanten naar jouw site

Samen met onze marketeers gidst Mark, onze ervaren bedrijfsstrategist, je gedurende een half uur door het kluwen van online marketing en legt je uit hoe je de data en algoritmes voor jou kan laten werken.

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill