Een groene website die kon groeien

In nog geen jaar stond Zee van Groen op de tweede plaats in de zoekresultaten van Google, als je naar “Boomverzorger in Antwerpen” zoekt. En ondertussen krijgt hij elke dag wel 3 nieuwe aanvragen binnen dankzij de website. Een topresultaat! 

Arne Van Leuvenhaege is een boomverzorger en tuinaannemer die werkt in het centrum van Antwerpen en omstreken. Hij benaderde ons met een duidelijke vraag: hij had behoefte aan een website, want die had hij nog niet. Tot nu toe maakte Arne alleen gebruik van sociale media en mond-tot-mondreclame om nieuwe klanten aan te trekken. Hoewel dit hem enkele opdrachten opleverde, was er nog ruimte voor groei. Motionmill zorgde voor die groei met een performante website, geoptimaliseerd voor zoekmachines door onze online marketeer en copywriter met SEO.

 

Ontdek de groene diensten van zeevangroen.be

Ben jij ook op zoek naar een groene WordPress-website die scoort?

Bij Motionmill denken we verder dan alleen het design bij het bouwen van een nieuwe website. Wij zorgen er ook voor dat je website geoptimaliseerd is op het gebied van inhoud en techniek.

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill