WordPress

Vroeger dacht men bij WordPress aan blogs, maar deze software is dé standaard op het web geworden.

WordPress kan je zien als de ruggengraat van elke website die we voor je bouwen. Hiermee maken we het je eenvoudig om de inhoud van een website aan te passen, zonder dat je daar keer op keer een webbureau voor moet inschakelen. Snel even een pagina toevoegen? Geen probleem! Zo kan je zorgeloos focussen op de inhoud van je website.

Lees meer

Google Analytics

Met Google Analytics als je data analyst kom je in een oogopslag te weten hoe bezoekers je website gebruiken.

Google Analytics volgt het webverkeer van je site op en analyseert deze data. De resultaten worden visueel weergegeven. Zo kom je te weten hoeveel gebruikers je website bezoeken en op welke manier. We leren zo je doelgroep beter kennen, komen te weten wat bezoekers aantrekt en wat niet, en ontdekken hoe je effectief advertenties kan inzetten.

Lees meer

Advanced Custom Fields

Met Advanced Custom Fields bouwen we nog sneller websites in de juiste stijl en pas jij ze aan zoals je wilt.

Wil je meer plaatsen op je pagina dan gewoon wat standaard tekst? Waarschijnlijk wel. En vaak zal het een opmaak zijn die je doorheen je website hergebruikt. Dat kan ingewikkeld worden, maar geen paniek. Advanced Custom Fields maakt het mogelijk om eenvoudig je inhoud aan te vullen met tekstvelden. Alles wordt automatisch naar de juiste opmaak omgezet. Wij bouwen je stijl uit, en jij zal er zorgeloos mee aan de slag kunnen gaan.

Lees meer

Gravity Forms

Bezoekers gegevens laten invullen? Met Gravity Forms bouw je snellere en betere formulieren.

Zonder plug-ins is het toevoegen van een formulier een heel karwei, maar met deze WordPress plug-in plaats je zorgeloos formulieren op je website. Dit kan gaan over eenvoudige contactformulieren, maar ook een uitgebreide quiz of enquête vormt voor Gravity Forms geen probleem. Wij vinden het alvast onmisbaar.

Lees meer

Calendly

Met de Calendly plug-in maken we het eenvoudig om bezoekers een afspraak met je te laten boeken op jouw website. Het is een afspraak-tool dat ideaal geschikt is voor het boeken van een afspraak met individuen.

Calendly werkt namelijk rechtstreeks met je online kalender. Er wordt dus rekening gehouden met je planning, je zal nooit dubbel geboekt geraken. Afspraken worden automatisch gesynchroniseerd met je agenda software. En voor de eindgebruiker zorgt Calendly voor een intuïtieve ervaring tijdens het boeken van elke afspraak.

Lees meer

motionmill partner calendly

MultiSafepay

Met MultiSafepay maken we het bezoekers mogelijk om veilig en eenvoudig te betalen op je website.

Dit betrouwbaar betaalplatform biedt zo goed als elke betaalmogelijkheid aan. Bankoverschrijvingen, iDEAL, American Express, Bancontact, Visa, Maestro, Paypal, Apple Pay, Google Pay of zelfs gift cards? Dit en nog meer wordt ondersteund. Zo bied je gebruikers de flexibiliteit aan die ze verlangen van online betalingen.

Lees meer

Leadinfo

Wil je achterhalen welke bedrijven jouw website bezoeken? Het is mogelijk met Leadinfo.

Elke bezoeker op je website is een potentiële nieuwe klant. Vaak zien we bedrijven een aantal keren terugkomen op websites voor ze uiteindelijk contact opnemen. En soms maken ze deze stap niet, maar waren ze wel geïnteresseerd. Met Leadinfo kom je te weten wie je website bezoekt. Een interessante mogelijkheid voor B2B marketing, want met die info zou je ervoor kunnen kiezen om zelf contact op te nemen.

Lees meer

Nog vragen? Of al interesse?

Contacteer Motionmill dan zeker! Wij zijn een communicatiebureau in Antwerpen met al meer dan 20 jaar ervaring. Wij zorgen voor een sterke integratie van strategie, WordPress-webdesign, online marketing en storytelling. Als je ons belt, krijg je direct iemand aan de lijn.

Contacteer ons

Motionmill