De beste WordPress plug-ins en handige online tools

Met deze tools staan wij sterk

Je bouwt geen stevige muur zonder gebruik te maken van het juiste gereedschap. En ook bij Motionmill bouwen we geen sterke websites zonder gebruik te maken van de juiste tools.

Wij zijn een online bureau in Berchem met meer dan 20 jaar ervaring, dus ondertussen weten wij goed welke WordPress plug-ins en andere online tools we nodig hebben voor het bouwen van een goede WordPress website. Met krachtige software en flexibele WordPress plug-ins bouwen wij een sterke website die voldoet aan al je noden. Op deze pagina geven wij een overzicht van de belangrijkste WordPress plug-ins die deze webdesigners uit Antwerpen graag inzetten.

WordPress

Vroeger dacht men bij WordPress aan blogs, maar deze software is dé standaard op het web geworden.

WordPress kan je zien als de ruggengraat van elke website die we voor je bouwen. Hiermee maken we het je eenvoudig om de inhoud van een website aan te passen, zonder dat je daar keer op keer een webbureau voor moet inschakelen. Snel even een pagina toevoegen? Geen probleem! Zo kan je zorgeloos focussen op de inhoud van je website.

Lees meer

Wordpress WordPress plugins Motionmill Antwerpen

WooCommerce

WooCommerce is de WordPress plug-in waarmee we je website omtoveren tot een volwaardige webshop.

De software is geschikt voor online verkoop van alle maten. Zowel de kleine zelfstandige als grote merken merken dat je met WooCommerce een platform kan uitbouwen dat voldoet aan je vereisten. En wij kunnen je daarmee helpen.

Lees meer

Google Analytics

Met Google Analytics als je data analyst kom je in een oogopslag te weten hoe bezoekers je website gebruiken.

Google Analytics volgt het webverkeer van je site op en analyseert deze data. De resultaten worden visueel weergegeven. Zo kom je te weten hoeveel gebruikers je website bezoeken en op welke manier. We leren zo je doelgroep beter kennen, komen te weten wat bezoekers aantrekt en wat niet, en ontdekken hoe je effectief advertenties kan inzetten.

Lees meer

Google Analytics WordPress plugins Motionmill Antwerpen

Yoast SEO

Met Yoast SEO vinden mensen je website sneller terug in hun zoekresultaten. Zo krijg je meer bezoekers.

Zoekmachine optimalisatie of SEO is cruciaal om zo hoog mogelijk in de resultaten van zoekmachines zoals die van Google, Yahoo! en Bing terecht te komen. Dit is dus erg belangrijk als je wilt dat mensen je website vinden, en wie wilt dit nu niet? Voor goede SEO zorgen kan een uitdaging zijn, maar met deze WordPress plug-in maken we het simpel en automatisch.

Lees meer

Advanced Custom Fields

Met Advanced Custom Fields bouwen we nog sneller websites in de juiste stijl en pas jij ze aan zoals je wilt.

Wil je meer plaatsen op je pagina dan gewoon wat standaard tekst? Waarschijnlijk wel. En vaak zal het een opmaak zijn die je doorheen je website hergebruikt. Dat kan ingewikkeld worden, maar geen paniek. Advanced Custom Fields maakt het mogelijk om eenvoudig je inhoud aan te vullen met tekstvelden. Alles wordt automatisch naar de juiste opmaak omgezet. Wij bouwen je stijl uit, en jij zal er zorgeloos mee aan de slag kunnen gaan.

Lees meer

Advanced custom fields WordPress plugins Motionmill Antwerpen

Sendinblue

Sendinblue is een krachtig en flexibel platform voor e-mail marketing.

Met Sendinblue bieden we een e-mail systeem aan dat geschikt is voor zowel kleinere als grote ondernemingen. Wil je automatisch e-mails sturen? Droom je van de opzetting van een volwaardige e-mail marketing campagne? Met de Sendinblue WordPress plug-in maken we dit mogelijk. Zo groeien we samen je bedrijf uit en verlies je geen contact met je klanten.

Lees meer

Gravity Forms

Bezoekers gegevens laten invullen? Met Gravity Forms bouw je snellere en betere formulieren.

Zonder plug-ins is het toevoegen van een formulier een heel karwei, maar met deze WordPress plug-in plaats je zorgeloos formulieren op je website. Dit kan gaan over eenvoudige contactformulieren, maar ook een uitgebreide quiz of enquête vormt voor Gravity Forms geen probleem. Wij vinden het alvast onmisbaar.

Lees meer

Gravity forms WordPress plugins Motionmill Antwerpen

WPML

Met de WPML WordPress plug-in maken we je website meertalig.

WPML (WordPress Multilingual Plug-in) maakt het eenvoudig om de inhoud op je site in verschillende talen te schrijven en vertalen. En dit zonder dat je manueel aparte pagina’s moet aanmaken. Ook automatisch vertalen is een optie. Op die manier breid je het bereik van je site uit en maak je ze toegankelijk voor een groter publiek.

Lees meer

Zakeke

Wil je jouw klanten een product online laten personaliseren op je webshop met een intuïtieve preview? Met Zakeke voegen we visuele productconfiguratie toe.

Zakeke biedt tools voor visuele productaanpassingen in 2D, maar ook voor geavanceerde functies zoals 3D- en AR-weergave, virtueel passen en meer. Je kunt het integreren met verschillende e-commerceplatforms, dus we kunnen het implementeren in vrijwel elke webshop. En het maakt je leven gemakkelijker: Zakeke helpt ontwerpworkflows te stroomlijnen en handmatige taken te verminderen voor zowel jou als je klanten. Hierdoor kun je de betrokkenheid van klanten verhogen, je eigen workload verminderen en je verkoop verbeteren.

Lees meer

Zakeke Online producten personaliseren met WordPress plugins - Motionmill Antwerpen

Calendly

Met de Calendly plug-in maken we het eenvoudig om bezoekers een afspraak met je te laten boeken op jouw website. Het is een afspraak-tool dat ideaal geschikt is voor het boeken van een afspraak met individuen.

Calendly werkt namelijk rechtstreeks met je online kalender. Er wordt dus rekening gehouden met je planning, je zal nooit dubbel geboekt geraken. Afspraken worden automatisch gesynchroniseerd met je agenda software. En voor de eindgebruiker zorgt Calendly voor een intuïtieve ervaring tijdens het boeken van elke afspraak.

Lees meer

Bookly

Ook met Bookly bieden we online boekingen aan op je WordPress-website met een geautomatiseerd reserveringssysteem.

In vergelijking met Calendly zijn de boekingen van Bookly echter beter geschikt voor reservaties op een grotere schaal, zoals het boeken een ruimte of uit een groter team. Welke plug-in het meest geschikt voor jouw website hangt dus af van het soort gebruik.

Lees meer

Bookly WordPress plugins Motionmill Antwerpen

MultiSafepay

Met MultiSafepay maken we het bezoekers mogelijk om veilig en eenvoudig te betalen op je website.

Dit betrouwbaar betaalplatform biedt zo goed als elke betaalmogelijkheid aan. Bankoverschrijvingen, iDEAL, American Express, Bancontact, Visa, Maestro, Paypal, Apple Pay, Google Pay of zelfs gift cards? Dit en nog meer wordt ondersteund. Zo bied je gebruikers de flexibiliteit aan die ze verlangen van online betalingen.

Lees meer

Hotjar

Hotjar maakt het ons mogelijk om de bezoekers van je website beter te leren kennen.

Met de Hotjar plug-in kunnen we de bezoekers van je website analyseren en in kaart brengen. Zo maakt Hotjar het eenvoudig om een heat map te maken: een visuele voorstelling van hoe je gebruikers je site bekijken en gebruiken. Ook het meten van tevredenheid en opvragen van feedback is in deze plug-in ingebouwd. Kortom, we ontdekken de inzichten die je nodig hebt om je site nog beter af te stemmen op je gebruikers.

Lees meer

Hotjar WordPress plugins Motionmill Antwerpen

Leadinfo

Wil je achterhalen welke bedrijven jouw website bezoeken? Het is mogelijk met Leadinfo.

Elke bezoeker op je website is een potentiële nieuwe klant. Vaak zien we bedrijven een aantal keren terugkomen op websites voor ze uiteindelijk contact opnemen. En soms maken ze deze stap niet, maar waren ze wel geïnteresseerd. Met Leadinfo kom je te weten wie je website bezoekt. Een interessante mogelijkheid voor B2B marketing, want met die info zou je ervoor kunnen kiezen om zelf contact op te nemen.

Lees meer

Nog vragen? Of al interesse?

Contacteer Motionmill dan zeker! Wij zijn een communicatiebureau in Antwerpen met al meer dan 20 jaar ervaring. Wij zorgen voor een sterke integratie van strategie, WordPress-webdesign, online marketing en storytelling. Als je ons belt, krijg je direct iemand aan de lijn.

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill