WooCommerce

WooCommerce is de WordPress plug-in waarmee we je website omtoveren tot een volwaardige webshop.

De software is geschikt voor online verkoop van alle maten. Zowel de kleine zelfstandige als grote merken merken dat je met WooCommerce een platform kan uitbouwen dat voldoet aan je vereisten. En wij kunnen je daarmee helpen.

Producten verkopen kan eenvoudig zijn

Met WooCommerce heb je producten op je webshop staan in geen tijd. Heb je al een bestaande WordPress website? Geen probleem, ook dan is het toevoegen van webshop-functionaliteiten een mogelijkheid.

woocommerce productpagina voorbeeld

WooCommerce is eindeloos flexibel

Verzend je wereldwijd of doen we enkel aan afhalen? Of bied je juist een downloadbaar product aan? Ook het houden van veilingen, het aanbieden abonnementen en het organiseren van betalende boekingen op een WordPress-website zijn met WooCommerce geen probleem.

woocommerce product aanmaken

 

Wij delen graag onze kennis!  Meer over WooCommerce

Een webshop bouwen met WooCommerce?

Jennifer Schleber Motionmill webdesign

Hulp nodig met WooCommerce? Als webbureau in Antwerpen met al meer dan 20 jaar ervaring, hebben we bij Motionmill al een heel aantal webshops gebouwd. Op deze pagina lees je meer over hoe je ons een webshop kan laten maken.

Als je nog met vragen zit kan je berusten op onze expertise. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Onze e-commerce experts staan voor je klaar

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill