Webshop laten maken

Wil je een webshop laten maken? Zorg ervoor dat hij gebruiksvriendelijk wordt en perfect vindbaar is in Google. Wees er ook van verzekerd dat je de webshop zelf makkelijk aan kan passen. Zo blijft de webwinkel altijd up-to-date. Wij raden een webwinkel in WooCommerce aan.

Motionmill is een webshopbureau in Antwerpen. Wij zijn al sinds 2006 gespecialiseerd in webshops in WooCommerce en WordPress-websites.

Ontvang gratis offerte

Waarom een webshop in WooCommerce

WooCommerce is om meerdere redenen het ultieme programma om een webshop in op te zetten. Allereerst is het zeer gebruiksvriendelijk. Zelfs een leek kan na een korte uitleg producten toevoegen aan de webshop. Ten tweede is WooCommerce uit te breiden met tal van optionele functionaliteiten. Zo kan jouw webshop meegroeien met je onderneming.

De cijfers spreken voor zich: 22% van de 1 miljoen populairste webshops ter wereld gebruikt WooCommerce.

een webwinkel van Motionmill

Wij zijn eerlijk en houden niet van nonsens. Wanneer wij je een advies geven dan menen wij het. We zijn webshopbouwers die willen dat jij en jouw klanten een online winkel krijgen waar ze daadwerkelijk iets aan hebben. We willen dat jij een webshop krijgt die 100% aansluit bij jouw behoeften als ondernemer.

Wij zijn al ruim 12 jaar specialist in WooCommerce en WordPress. Onze insteek is om ondernemers te helpen met een 360°-aanpak. Dat betekent dat wij graag over alle aspecten van jouw online aanwezigheid nadenken. We bouwen dus niet alleen een webshop voor je, maar zorgen er ook voor dat die gevonden wordt in Google. Wanneer dat nodig is, helpen we jou aan een SEA-campagne om meer mensen naar je shop te krijgen. Dit kunnen we ook doen met e-mailmarketing en tal van andere diensten.

Vraag offerte aan

 

Waarom nu?

Dit zijn de belangrijkste redenen:

  • De Belgen kopen graag online. Ruim 50% van alle Belgen omschrijft zichzelf als een online shopper, toonde het recente onderzoek van de Ecommerce Foundation.
  • De resultaten van een webshop zijn beter meetbaar dan ooit dankzij alle functies van Google Analytics.
  • Omdat je vanaf nu Motionmill aan je zijde hebt. 🙂

Hoe beginnen we aan jouw webshop?

We begeleiden je van begin tot eind. Het is belangrijk dat je dat weet.

We gaan in vijf stappen te werk voor het maken van jouw webshop:

  1. Eerst gaan we in gesprek om te bepalen wat je doelen zijn.
  2. Vervolgens maken we keuzes: welk betaalplatform neem je, hoe ga je de logistiek afhandelen (WooCommerce heeft functies voor orderpicking, dropshipping, facturering, enzovoort), hoe gaan we eventuele externe CRM-programma’s koppelen, hoe gaan we bestaande historiek opvangen?
  3. Daarna maken wij een ontwerp waarin de functies van de webshop naar voren komen. Uiteraard krijg je volop de kans om feedback te geven.
  4. Hierop komt het bouwen van de webshop. De winkel wordt uitgebreid getest en (indien je wilt) door ons gevuld met producten.
  5. De webshop wordt opgeleverd. Natuurlijk krijg je van ons een training over het onderhoud van de winkel.

Bel of mail ons

Wie gingen jou voor?

Je gaat niet de eerste ondernemer zijn die zijn webshop laat bouwen door Motionmill. Zij gingen jou voor:

Laat ons werken aan je webshop

Heb je een nieuwe webshop nodig die je zelf up-to-date kan houden? Of moeten we je bestaande shop verbeteren? Wij zijn dé webshop-experts uit Antwerpen. Wij maken webshops voor ieder soort onderneming, groot en klein.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill