Een webshop laten bouwen waarmee je écht omzet maakt

Wil je een webshop laten maken? Zorg ervoor dat hij gebruiksvriendelijk wordt en perfect vindbaar is in Google. Wees er ook van verzekerd dat je de webshop zelf makkelijk aan kan passen. Zo blijft de webwinkel altijd up-to-date. Wij raden een webwinkel in WooCommerce aan.

Motionmill is ook jouw webshopbureau in Antwerpen. Wij zijn al sinds 2006 gespecialiseerd in webshops in WooCommerce, dé e-commerce-plug-in voor WordPress-websites.

Waarom een webshop in WooCommerce?

WooCommerce is om meerdere redenen het ultieme programma voor een webshop. Allereerst is het zeer gebruiksvriendelijk. Zelfs een leek kan na een korte uitleg producten toevoegen aan de webshop. Ten tweede is WooCommerce uit te breiden met tal van functionaliteiten. Zo kan jouw webshop meegroeien met je onderneming.

De cijfers spreken voor zich: 22% van de 1 miljoen populairste webshops ter wereld gebruikt WooCommerce.

Waarom nu?

Dit zijn de belangrijkste redenen:

  • Belgen kopen graag online. 74,83 % van alle Belgen deed in 2022 online aankopen, toonde de cijfers van de Federale Overheidsdienst Economie. Dat ligt boven het Europese gemiddelde!
  • De resultaten van een webshop zijn beter meetbaar dan ooit dankzij alle functies van Google Analytics.
  • Je hebt vanaf nu Motionmill aan je zijde.

Webwinkel in Antwerpen laten maken met Motionmill

Wij zijn eerlijk en houden niet van nonsens. Wanneer wij je een advies geven, menen wij het. We zijn webshopbouwers die willen dat jij en jouw klanten een online winkel krijgen waar ze écht iets aan hebben. We willen dat jouw webshop 100% aansluit bij jouw behoeften als ondernemer.

Onze insteek is om ondernemers te helpen met een 360°-aanpak. Dat betekent dat wij over alle aspecten van jouw online aanwezigheid nadenken. We bouwen dus niet alleen een webshop voor je, maar zorgen er ook voor dat die gevonden wordt in Google. Wanneer dat nodig is, helpen we jou aan een SEA-campagne om meer mensen in je shop te krijgen. Dit kunnen we ook doen met e-mailmarketing en tal van andere diensten.

Hoe beginnen we aan jouw webshop?

We gaan in vijf stappen te werk voor het maken van jouw webshop:

  1. Eerst gaan we in gesprek om te bepalen wat je doelen zijn.
  2. Vervolgens maken we keuzes: welk betaalplatform neem je, hoe ga je de logistiek afhandelen (WooCommerce heeft functies voor orderpicking, dropshipping, facturering, enzovoort), hoe gaan we eventuele externe CRM-programma’s koppelen, hoe gaan we bestaande historiek opvangen?
  3. Daarna maken wij een ontwerp waarin de functies van de webshop naar voren komen. Uiteraard krijg je volop de kans om feedback te geven.
  4. Hierop komt het bouwen van de webshop. De winkel wordt uitgebreid getest en (als je wilt) door ons gevuld met producten.
  5. De webshop wordt opgeleverd. Natuurlijk krijg je van ons een training over het onderhoud van je webwinkel.

Leestip

Zoek je een webshopbouwer in Antwerpen?

Wij zijn regelrechte e-commerce nerds en helpen jou graag. Wij maken webshops voor klanten in heel België. Eerst eens zien wat wij kunnen?

Bekijk onze referenties!

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill