SEO laat je website hoger scoren in Google

Een mooie website hebben is één ding, maar hij moet wel gevonden worden door de juiste mensen. Hoe je ervoor zorgt? Door jouw website hoog te laten scoren in zoekmachines.

Dus… op zoek naar een SEO-specialist in Antwerpen? Top! We weten er namelijk best wel iets van af. Blijf lezen, dan laten we je zien waarom zoekmachineoptimalisatie onmisbaar is voor jouw online vindbaarheid.

Speel volgens de regels van Google

Als je wilt dat je website hoog scoort, moet je het spel spelen volgens de regels van Google. Zoekmachineoptimalisatie of search engine optimization (SEO) noemt men dit.

Je site optimaliseren voor zoekmachines draait rond content, linkbuilding en websitestructuur. Daarom begin je hierover best al na te denken tijdens het ontwerp van je website.

SEO voor WordPress

Zoekmachines zullen je website niet anders behandelen omdat hij is opgebouwd met WordPress. De aanpak blijft dezelfde. Met WordPress heb je echter wel een goede tool in handen om een zoekmachinevriendelijke website te bouwen en onderhouden. Dat laatste is belangrijk, want zoekmachineoptimalisatie vergt constant opvolgen, analyseren en bijsturen. (Geen zorgen, wij helpen je!)

We starten met een analyse

We willen voorafgaand enkele dingen te weten komen:

  • Hoe scoort je website nu?
  • Hoe doen je concurrenten het?
  • Hoe kan je je van hen onderscheiden?
  • Op welke ‘sleutelwoorden’ (of keywords) wil jij gevonden worden?
  • Wat is het budget dat je wilt investeren en wat kan het je op lange termijn opleveren?

We gaan, met andere woorden, eerst na hoe het beter kan en stippelen vervolgens de gepaste strategie uit. Nadien volgen we de score van je website op, zodat jouw investeringen maximaal renderen.

Met het juiste advies van de juiste mensen kom je op SEO-gebied heel ver.

Hulp nodig bij je SEO? Oh yeah!​

Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt! Profiteer van 20 jaar aan ervaring met zoekmachineoptimalisatie. Wij werken vanuit Antwerpen aan SEO voor klanten in heel België.

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill