SEO

Wat is SEO?

SEO is het dusdanig aanpassen van je website dat deze een hogere positie krijgt in zoekmachines zoals Google.

Want een mooie site is één ding, maar hij moet wel gevonden worden door de juiste mensen. Hoe je ervoor zorgt? Door jouw website hoger te laten scoren in zoekmachines dan die van de concurrent. Search engine marketing is belangrijk voor iedere website-eigenaar.

Op zoek naar een SEO-specialist in Antwerpen? Blijf lezen, want wij gaan dieper in op zoekmachine-optimalisatie.

 

Speel volgens de regels van Google

Als je wilt dat je website hoger scoort, moet je de juiste inspanningen leveren. Je moet het spel spelen volgens de zeer specifieke regels van Google. Zoekmachineoptimalisatie heet dat. In het Engels wordt het Search Engine Optimization (of SEO) genoemd.

Voor zoekmachineoptimalisatie moet je werken aan je content, wat Engels is voor de inhoud van je site. Om dat goed te doen, moet je nagaan wie je doelpubliek is. Je moet stilstaan bij wat de mogelijke zoekacties zijn die zij uitvoeren. Je moet je in hun schoenen kunnen plaatsen. Daarom heb je een keywordanalyse nodig.

De basis van SEO is een goed opgebouwde website. Je begint best al na te denken over SEO tijdens het ontwerp van je website.

SEO is strategie

SEO is een strategisch middel, maar het is geen exacte wetenschap. We kunnen veel voor je doen, maar beloven dat jouw website altijd op 1 zal staan in Google doen we niet. We doen niet mee aan holle garanties. Noem het eerlijkheid.

SEO vraagt namelijk om constante opvolging. Een SEO-specialist analyseert, stuurt bij en past waar nodig de strategie aan. Het is een dynamisch spel en je bent zeker niet de enige speler die af en toe zijn pionnen herschikt.

We starten met een analyse

We willen voorafgaand enkele dingen te weten komen:

  • Hoe scoort je website nu?
  • Hoe doen je concurrenten het?
  • Hoe kan je je van hen onderscheiden?
  • Op welke ‘sleutelwoorden’ (of keywords) wil jij gevonden worden?
  • Wat is het budget dat je wilt investeren en wat kan het je op lange termijn opleveren?

We gaan, met andere woorden, eerst na hoe het beter kan en stippelen vervolgens de gepaste strategie uit. Nadien volgen we de score van je website op, zodat jouw investeringen maximaal renderen.

SEO is allesbehalve een exacte wetenschap, maar met het juiste advies van de juiste mensen kom je al heel ver.

SEO voor WordPress

Zoekmachines zullen je website niet anders behandelen omdat hij is opgebouwd met WordPress. De aanpak blijft dezelfde. Met WordPress heb je echter wel een goede tool in handen om een zoekmachinevriendelijke website te bouwen. Maar zo’n website ontstaat niet zomaar:

Hulp nodig bij je SEO?

Zorg ervoor dat je gevonden wordt! Profiteer van 20 jaar aan ervaring met zoekmachineoptimalisatie. Wij werken vanuit Antwerpen aan SEO voor klanten in heel België.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill