fbpx

SEO laat je website hoger scoren in Google

Een mooie website hebben is één ding, maar hij moet wel gevonden worden door de juiste mensen. Hoe je ervoor zorgt? Door jouw website hoog te laten scoren in zoekmachines.

Dus... op zoek naar een SEO-specialist in Antwerpen? Toppie! Wij weten er namelijk best wel iets van af. Blijf lezen, dan laten we je zien waarom SEO onmisbaar is voor jouw online vindbaarheid.

WordPress webdesign en SEO Antwerpen

Speel volgens de regels van Google

Als je wilt dat je website hoog scoort, moet je het spel spelen volgens de zeer regels van Google. Zoekmachineoptimalisatie of search engine optimization (SEO) heet dit.

Zoekmachineoptimalisatie draait rond content, linkbuilding en websitestructuur.  Je begint daarom best al na te denken over SEO tijdens het ontwerp van je website.

SEO voor WordPress

Zoekmachines zullen je website niet anders behandelen omdat hij is opgebouwd met WordPress. De aanpak blijft dezelfde. Met WordPress heb je echter wel een goede tool in handen om een zoekmachinevriendelijke website te bouwen en onderhouden. Dat laatste is belangrijk, want SEO vergt constant opvolgen, analyseren en bijsturen. (Geen zorgen, wij helpen je!)

zoekmachineoptimalisatie in antwerpen

We starten met een analyse

We willen voorafgaand enkele dingen te weten komen:

  • Hoe scoort je website nu?
  • Hoe doen je concurrenten het?
  • Hoe kan je je van hen onderscheiden?
  • Op welke ‘sleutelwoorden’ (of keywords) wil jij gevonden worden?
  • Wat is het budget dat je wilt investeren en wat kan het je op lange termijn opleveren?

We gaan, met andere woorden, eerst na hoe het beter kan en stippelen vervolgens de gepaste strategie uit. Nadien volgen we de score van je website op, zodat jouw investeringen maximaal renderen.

Met het juiste advies van de juiste mensen kom je op SEO-gebied heel ver.

Hulp nodig bij je SEO? Oh yeah!​

Chiele Thora

Chiele Thora

Online marketeer

Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt! Profiteer van 20 jaar aan ervaring met zoekmachineoptimalisatie. Wij werken vanuit Antwerpen aan SEO voor klanten in heel België.

Bel, mail of bezoek ons

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.