WordPress webdesign

Je website bepaalt je online identiteit. Een webdesign moet daarom aanspreken. Wij zorgen voor een webdesign dat opvalt en mooi en duidelijk is. Het zal bovendien jouw huisstijl dragen en jouw waarden reflecteren.

Een goed design maakt het verschil tussen een bezoeker en een mogelijke klant. Is men gecharmeerd door jouw website, vindt men snel de contactgegevens of is er een contactformulier voorhanden? Dan wordt die bezoeker snel ook een klant.

Een professionele website die goed gevonden wordt

Een mooie website is één ding. Je wil echter ook graag dat hij gevonden wordt door potentiële klanten. De website moet dus goed scoren in zoekmachines. Met de zoektermen die mensen gebruiken om naar jouw diensten of producten te zoeken. Je moet niet alleen bezoekers aantrekken, maar vooral de juiste bezoekers.

We bouwen onze websites steeds zo dat ze goed en snel indexeerbaar zijn door zoekmachines. Daar is WordPress uitermate geschikt voor. Bovendien denken we met je mee hoe we jouw inhoud, de structuur en het webdesign het best kunnen afstemmen op jouw publiek.

Waarom WordPress?

Wij kozen WordPress omdat het een stabiel, veelzijdig en praktisch platform is. Het is een systeem dat ons toelaat goede en aantrekkelijke professionele websites te bouwen. Want het resultaat, daar draait het om.

WordPress is open source, dus je bent niet afhankelijk van één ontwikkelaar. Dankzij de grote groep gebruikers en ontwikkelaars wordt WordPress constant getest en verbeterd. Geregeld zijn er updates beschikbaar die inspelen op trends, nieuwe technologieën en mogelijke veiligheidsissues. Zonder veel moeite blijft je website steeds up to date.

Wat kan jij met WordPress?

Heel veel. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk. Eens de structuur er staat en het webdesign afgewerkt, kan je zelf gemakkelijk inhoud toevoegen:

  • Pagina’s;
  • Foto’s;
  • Producten;
  • Nieuwsberichten;
  • Realisaties;
  • Noem maar op.

En het past zich feilloos in de rest van je website.

Wat kunnen wij met WordPress?

Nagenoeg alles. Toch alles om geweldige professionele websites mee te bouwen. Neus eens door onze realisaties.

Maar daar stopt het niet. Een website maakt deel uit van jouw communicatiestrategie en moet dus samen werken met al jouw andere businesstools. Naast het webdesign zorgen we ook voor de vlekkeloze integratie van jouw WordPress-website met andere toepassingen.

Wil je ook een nieuwe website?

Heb je een nieuwe website nodig die je zelf up-to-date kan houden? Wij zijn dé WordPress-experts uit Antwerpen. Wij ontwerpen en bouwen jouw website.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill