Online scoren met professioneel WordPress-webdesign

Je website bepaalt je online identiteit. Een webdesign moet daarom aanspreken. Wij zorgen voor een webdesign in WordPress dat opvalt én mooi en duidelijk is. Het zal bovendien jouw huisstijl dragen en jouw waarden reflecteren.

Een goed design maakt het verschil tussen een bezoeker en een mogelijke klant. Is men gecharmeerd door jouw website, vindt men snel de contactgegevens of is er een contactformulier voorhanden? Dan kan je rekenen op conversie.

 

Tijd voor koffie met ons?

Webdesign motionmill Antwerpen

Een WordPress-website die goed gevonden wordt

Je wilt dat je website gevonden wordt door potentiële klanten. De website moet dus goed scoren in zoekmachines.

We bouwen onze WordPress-websites steeds zo dat ze goed en snel indexeerbaar zijn door zoekmachines. Daar is WordPress uitermate geschikt voor. Bovendien denken we met je mee hoe we jouw inhoud, de structuur en het webdesign het best kunnen afstemmen op jouw publiek.

Motionmill - Wordpress webdesign

Waarom WordPress?

Wij bouwen websites in WordPress omdat het een stabiel, veelzijdig en praktisch platform is. Het is een systeem dat ons toelaat goede en aantrekkelijke websites te bouwen.

WordPress is open source, dus je bent niet afhankelijk van één ontwikkelaar. Dankzij de grote groep gebruikers en ontwikkelaars wordt WordPress constant getest en verbeterd. Geregeld zijn er updates beschikbaar die inspelen op trends, nieuwe technologieën en mogelijke veiligheidsissues. Zonder veel moeite blijft je website steeds up-to-date.

Wat kan jij met WordPress?

Heel veel. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk. Eens de structuur er staat en het webdesign is afgewerkt, kan je zelf makkelijk inhoud toevoegen:

  • Pagina’s;
  • Foto’s;
  • Producten;
  • Nieuwsberichten;
  • Gerealiseerde projecten.

Wat kunnen wij met WordPress?

Alles om geweldige, professionele websites te bouwen. Neus eens door ons portfolio.

Maar daar stopt het niet. Een website maakt deel uit van jouw communicatiestrategie en moet dus afgestemd zijn op jouw ruimere online marketing. Ook daarmee kunnen we helpen.

Als het nodig is, zorgen we bovendien voor de vlekkeloze integratie van jouw WordPress-website met andere toepassingen, zoals een CRM of webshop.

Wil je een nieuwe WordPress-website?​

Mark Tollenaere - Motionmill webdesign

Durf op onze digitale deur te kloppen als je een nieuwe WordPress-website nodig hebt die je zelf up-to-date kan houden. Wij zijn dé WordPress-experts uit Antwerpen. Wij ontwerpen en bouwen jouw website.

Bel of mail ons

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill