Hoe wij je merk versterken

De gevoelswaarde van een merk begint bij de kwaliteit van de branding en het grafische ontwerp. Zelfs de beste producten en diensten zijn nergens zonder goede merkontwikkeling:

Welkom bij ons bureau voor grafisch ontwerp in Antwerpen, waar we online branding heel serieus nemen.

Versterk mijn merk

Online branding Antwerpen - Motionmill

Van meh naar opmerkelijk met je merkstrategie

We kunnen er niet genoeg op hameren: je hebt slechts een paar seconden de tijd om jouw webbezoeker te overtuigen dat ze bij jou en niet bij je concurrent moeten zijn. Je branding kan dus maar beter memorabel zijn.

Laat niets aan het toeval over en wapen jezelf met een uitgekiende merkstrategie.

01

Merkverhaal

What’s in a name. Heeft je bedrijf, product of dienst wel een merk-waardige naam? Zo eentje die logisch klinkt en toch blijft hangen? Wat maakt jouw product of dienst uniek? Dat zijn de kernwaarden die vorm geven aan het verhaal dat je wil vertellen: jouw merkverhaal.

 

02

Logo

Een logo is niet hetzelfde als je branding. Het is er wel een belangrijk onderdeel van. Je logo is het beeld van jouw bedrijf, product of dienst, bestaande uit grafische elementen, typografie, symbolen en/of kleuren. Een goed logo is makkelijk herkenbaar en wekt een gevoel op dat in lijn ligt met de kernwaarden uit je merkverhaal. Klinkt complex? Daarom heb we ervaren vormgevers in huis.

 

03

Huisstijl

Een huisstijl geeft je merk een visuele identiteit: je logo, merknaam, kleurgebruik, fonts, beeldgebruik. Met weldoordachte vormgeving krijgt je bedrijf, product of dienst een persoonlijkheid en karakter. De kernwaarden worden subtiel verweven in een unieke corporate identity: het DNA van je merk.

 

04

Tone of voice

Net als een mens heeft ook een merk een eigen karaktertje. De visuele elementen van je merk ondersteun je door een coherent verhaal te vertellen in een taal die past bij jouw bedrijf, product of dienst en die jouw (potentiële) klanten aanspreekt. Onderschat de kracht niet van subtiele copywriting.

 

05

Beeldtaal

In een strakke merkverhaal zit alles goed: ook de plaatjes kloppen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus ook in je drukwerk, beeldmateriaal en fotografie moet je de juiste toon aanslaan.

 

 

Met de juiste branding zal je ook online meer kunnen verkopen.

Ontdek wat we al deden qua online branding voor onze klanten in Antwerpen en omstreken.

Bekijk wat we kunnen

Wij optimaliseren online branding in Antwerpen en heel België

Schrijf samen met Motionmill je merkverhaal

Klop je bij ons aan dan gaan we in eerste instantie op zoek naar jouw merkverhaal. Past jouw branding bij de kernwaarden van jouw bedrijf, product of dienst? Of is het tijd om je visuele identiteit op te frissen?

Tijdens een branding of rebranding gaan we altijd op dezelfde manier aan de slag, samen met jou.

  • We gaan in gesprek. Wat is de kern van je bedrijf? Wie zijn jouw klanten? Wie bereik je al? Wie wil je nog bereiken? Wie zijn je concurrenten? Waarin onderscheid jij je van hen?
  • Met al deze elementen stellen we een moodboard op waarin we met creatieve knipsels, ideeën en voorbeelden een kladversie maken van jouw merkverhaal. Daarmee gaan we opnieuw samen rond de tafel.
  • Komen we tot een coherent (beeld)verhaal dat weergeeft waar jouw bedrijf, product of dienst voor staat, dan zetten we ons aan het schetsen. We koppelen naar je terug met een presentatie waar jij feedback op kan geven.
  • Zitten alle letters, vormen en kleuren goed, dan werken we voor jou een volledige merkverhaal uit dat werkt voor jouw merk.
  • Dat merkverhaal schrijven we neer in een huisstijlgids, we leveren jouw templates, bestanden en drukwerk aan en je kan met je branding meteen zelf aan de slag.

Vraag een offerte aan Ik heb nog vragen

Wil je weten of je merk (voor je) werkt?

Mark Tollenaere - Motionmill webdesign

Wij weten raad. Kom even een half uurtje vrijblijvend brainstormen over de kracht van jouw online branding met onze grafische vormgevers en bedrijfsstrategist, Mark, in Antwerpen.

Samen ontleden jullie jouw merk en gaan na of je een meer succesvolle merkstrategie kan opbouwen die simpel en toch onvergetelijk is. Want een goed merk verkoopt zichzelf.

Bel Mark, vertel hem jouw verhaal en doe vrijblijvend beroep op zijn kennis, gestoeld op jarenlange ervaring bij Motionmill en zijn ruime netwerk.

Contacteer onze bedrijfsstrategist

Wil je om de 2 weken een shot inspiratie in je mailbox? 

Mark deelt tweewekelijks advies op zaterdag (en doet dat met de glimlach).

 

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Motionmill