Een sterke huisstijl vormt hét visuele herkenningspunt van jouw bedrijf

Je wilt dat je huisstijl iets teweeg brengt, dat het blijft hangen, dat het impact heeft. En dit uiteraard op een positieve manier.

Als je een huisstijl wilt laten maken in Antwerpen, ben je bij Motionmill bij het juiste adres. Wanneer wij jouw huisstijl aanpakken, verzorgen we het complete plaatje: de huisstijlkleuren, grafische elementen, het logo en eventuele illustraties en foto’s.

Een sterk logo vertelt niet alles

Een onmisbaar onderdeel van je huisstijl is het logo. Een sterk logo vertelt veel in een enkele oogopslag. Wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt bereiken. Een sterk logo vertelt echter nog net niet alles. Het maakt ook nieuwsgierig. Je weet wel… dat tipje van de sluier.

Je logo maakt potentiële klanten nieuwsgierig genoeg om jouw bedrijf op te zoeken op bijvoorbeeld Google of Facebook. Of om jouw naamkaartje of flyer mee naar huis te nemen.

Logo en huisstijl laten maken in Antwerpen

Voor corporate branding en design hebben we een team aan grafisch ontwerpers in Antwerpen. Zij ondersteunen nieuwe merken in hun zoektocht naar de juiste uitstraling en frissen bestaande merken op. Van analyse tot een sterk visueel ontwerp, ze zijn er voor je:

  • Strategisch advies;
  • Logo en branding;
  • Brand management;
  • Creatieve ondersteuning.

Zoek je een branding-expert in ‘t Stad voor je logo of huisstijl?​

Wij zijn ervaren grafisch ontwerpers in Antwerpen. Wij maken logo’s en huisstijlen voor klanten in heel België. Eerst zien wat wij kunnen?

Bekijk onze referenties!

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill