Hoe sterk is jouw merk?

Wij dagen je uit om met een kritisch oog naar je merk te kijken. Wat zie je? Wat straal je uit? Hoe zien (potentiële) klanten jou?

De gevoelswaarde van een merk begint bij de kwaliteit van de branding en het grafische ontwerp. Zelfs de beste producten en diensten zijn nergens zonder een gedegen merkontwikkeling:

Zoek je een bureau voor grafisch ontwerp in Antwerpen? Heb je nood aan een partij die sterk is in branding en design?

Wij helpen je

Wat een goede branding moet doen

Het is eenvoudig:

Een goede branding verhoogt de gevoelswaarde van je merk.

Zorg ervoor dat (potentiële) klanten tijdens hun eerste kennismaking met je merk (en ieder moment erna) het gevoel krijgen dat jouw product een hoge waarde heeft. Dit is belangrijk, want het is de gevoelswaarde die voor een groot deel bepaalt hoeveel een klant bereid is te betalen voor jouw product of dienst.

Jouw branding is vaak het eerste wat iemand ziet: jouw logo op je winkeldeur, je huisstijlkleuren in een brochure, je fotografie in een advertentie, jouw brochure op een beurs. De perfecte branding zorgt voor de perfecte eerste indruk. En een tweede. En een derde. En een honderdste.

Al onze diensten

De eerste stap naar een sterke identiteit

Wanneer wij voor jou een sterke identiteit creëren, gaan we uit van het karakter van je product of dienst. Wij maken voor jou een merk dat aansluit bij de doelgroep. Dit zijn de stappen die genomen worden:

  • We nemen de tijd om jou te leren kennen. We stellen vragen over jou en je product of dienst. Wat is de kern van je bedrijf? Wat is je verhaal? Wat en wie wil je bereiken? Wie zijn je concurrenten en hoe kan jij je onderscheiden? Inzicht krijgen in jou is waar het om gaat;
  • Vervolgens maken we een moodboard waarin we 100% van onze creativiteit verwerken. Dit moodboard bepaalt de richting van de van de volgende stap;
  • Het is tijd om te schetsen. In een presentatie laten we onze ideeën zien. Wij vertellen onze visie, jij geeft feedback;
  • Nu pas gaan we over tot het uitwerken van je branding. Afhankelijk waarvan je behoefte hebt, maken we het logo, de huisstijlvormen en de kleuren;
  • Een huisstijlgids zorgt ervoor dat je zelf aan de slag kunt met je nieuwe identiteit. En uiteraard ontvang je van ons alle bestanden.

Ieder aspect van je branding moet bijdragen aan je merkidentiteit. Dat is waar we voor zorgen.

Tijd voor koffie?

Grafisch ontwerp van hoge kwaliteit

Om je merk geloofwaardig te maken, moet je grafisch werk een hoge kwaliteit hebben. Onze grafische ontwerpers in Antwerpen zijn gespecialiseerd in het maken van bedrijfsmiddelen:

  • Brochures en flyers;
  • Visitekaartjes en briefpapier;
  • Bijzondere visuals, zoals diagrammen, iconen en illustraties.

Lees meer over onze mogelijkheden voor grafisch ontwerp.

 
 
 
Copywriting als strategisch instrument

Copywriting als strategisch instrument

Regelmatig een copywriter inhuren is van groot belang voor een merk. De teksten die men gebruikt in online en offline communicatie zijn immers doorslaggevend voor de geloofwaardigheid van een merk. Niemand vertrouwt een website of brochure waar taalfouten in staan. Ook op stijlfouten word je als ondernemers hard afgerekend.

Bovendien zorgt de juiste tone of voice ervoor dat mensen zich identificeren met je merk. Spreekt je merk de taal van je klant? Dan worden klanten merkambassadeurs. Dit is een vereiste om mond-tot-mondreclame op gang te krijgen.

Vergeet tot slot niet dat goede copywriting bijdraagt aan je vindbaarheid in Google. Hoger in Google komen is van belang om potentiële klanten op je website te krijgen. Wij zien copywriting dan ook niet als een overbodige luxe, maar als een onmisbaar strategisch instrument.

Lees wat Onze copywriter voor jou kan doen.

Ook fotografie laat de merkwaarde stijgen

Afbeeldingen van een hoge kwaliteit zijn scherp en sluiten qua sfeer aan op de rest van je branding. Daarnaast laten goede foto’s eenvoudigweg zien wat je verkoopt. Naast sfeerbepalend zijn afbeeldingen dus ook gewoon productbeschrijvend. Goede fotografie is daarom mooi én functioneel.

Goede fotografie is buitengewoon belangrijk voor je merkwaarde. Zijn de afbeeldingen die je als merk gebruikt van lage kwaliteit, dan daalt de gevoelswaarde van jouw merk. Zijn ze daarentegen van uitmuntende kwaliteit, dan stijgt de waarde. Of mensen je product willen kopen en hoeveel ze ervoor willen betalen wordt mede bepaald door je fotografie.

Lees wat Onze fotograaf voor jou kan doen.

Hulp nodig in de bruisende online wereld? Wij zijn er voor je.

Wij helpen je op twee manieren: door je te laten lezen en door met je te praten:

 

Over Motionmill

We zijn een online bureau uit Berchem, Antwerpen. We verzorgen de communicatie voor ondernemingen. Wij helpen jou met een 360º-aanpak, waarbij we onze kennis loslaten op je strategieonline marketing, webdesign en storytelling.

Laten we samenwerken aan jouw project!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Motionmill