Half mens, half computer?

Wij zijn acht echte mensen. Laat dat duidelijk zijn. Dat wij tot onze nek in de digitale wereld zitten betekent niet dat we robotten zijn. Of hologrammen.

Ons communicatiebureau in Antwerpen bestaat al sinds het jaar 2000. Dat is best wel lang. Misschien zijn we daarom zo slim geworden?

Hoe dan ook, leer ons kennen. Lees hieronder ons verhaal. En scrol nog iets verder, bekijk onze lieve gezichten.

360° online bureau in Antwerpen

Wat je over ons moet weten: wij bieden alleen een dienst aan wanneer we weten dat we het kunnen. Bluffen hoort thuis in het casino, niet in een online bureau. Wij zijn over de jaren langzaam gegroeid. Van een tweekoppige zaak die alleen webdesign aanbood transformeerden we in een 360°-team dat thuis is in vrijwel alle online disciplines.

Op vlak van branding, WordPress webdesign, online marketing en storytelling zijn we uitgegroeid tot experts.

Al onze diensten

Iedereen dynamisch

Het is een bewuste keuze van ons om met WordPress te werken. Geen ander open source CMS is zo gebruiksvriendelijk als WordPress. Het laat je toe om je website zelf up-to-date te houden.

Vandaag de dag is een dynamische website bovendien een must om gevonden te worden door je klanten. Het verbetert je vindbaarheid in zoekmachines. Door content te delen profileer je je als expert. Inbound marketing noemen we dat.

Pro’s in marketing

Er waren eens twee mannen

Lang voor Motionmill het leven zag, werkte oprichter Mark voor evenementenbedrijf Abbit en bij reclamebureaus in Gent en Brussel. Dirk, tegenwoordig mede-eigenaar van Motionmill, werkte als freelance copywriter. Bovendien is hij bedenker van spellen: hij is de grondlegger van onder andere Crozzbi, een meertalige kruiswoordpuzzel. Doordat Dirk teksten leverde voor het reclamebureau waar Mark werkte, kwamen de twee met elkaar in contact.

Rond die tijd dook er een nieuw, spannend fenomeen op in het dagelijks leven: het internet.

Sterk in webdesign

Internet-pioniers in België

De opkomst van het internet zette Mark en Dirk aan het denken, want het wereldwijde web leek eindeloze kansen te gaan bieden. Het tweetal begon zich toe te leggen op het bouwen van websites en het schrijven van content. In 1997 ontstond Motionmill. Aanvankelijk werkten ze met een zelfgebouwd CMS. Het was een leerzame periode; men moest nog ontdekken hoe het internet werkte! Inmiddels is het home made CMS ingeruild voor WordPress. En ook zijn de heren niet meer alleen: een team van knappe koppen omringt hen.

Hieronder zie je de breinen waaruit alle wijsheid voortkomt.

Kennis vergaren?

Jennifer Schleber

Jenn heeft 13 jaar ervaring met front-end webdesign en offline branding. Ze kwam bij Motionmill als rookie en is inmiddels onze meest wijze goeroe op het gebied van ontwerp. Deze goeroe vind je echter niet op de top van een berg, prevelend tegen de wolken, maar gewoon in Berchem achter een computer. Ook belangrijk: ze is een gepassioneerde food blogster en auteur voor Empty the Fridge.

T: +32 3 286 80 41

E: jennifer@motionmill.com

Rafaël Balrak

Het grootste deel van de tijd zit Raf met koptelefoon op websites te bouwen. Harde metal voedt zijn designersgeest. Wanneer hij erin slaagt zijn computer te verlaten, hangt er een ander stuk elektronica aan hem vast: zijn camera. Want Raf is ook fotograaf. Tja, wat is Raf nu eigenlijk niet? Hij is muzikant. (Metal uiteraard.) En hij is een toegewijde vader, laten we dat niet vergeten.

T: +32 3 286 80 44

E: raf@motionmill.com

Erika, hond van Hannelore Hauquier

Hannelore Hauquier

Nee, Hannelore is geen hondje. Hannelore is programmeur. En iedereen die met programmeurs omgaat weet dat je geen foto van hen moet maken. Daarom zie je hier haar hond, Erica. Dieren passen overigens helemaal bij Hannelore, want ze verdedigt haar veganisme met grote felheid. Niemand op kantoor durft nog een broodje kippenworst te eten.

T: +32 3 286 80 46

E: hannelore@motionmill.com

Vincent Alblas

Vincent Alblas

Vincent in twee woorden: hij schrijft. Vincent is een taaltijger, een contentfreak, een letterfanaat. Hij zet zich in voor sterke copywriting en effectieve digitale content voor Motionmill en hun klanten. De liefde voor een Vlaamse vrouw bracht hem van Nederland naar Antwerpen. Hij spreekt het lokale dialect nog niet, maar dat vergeven we hem. Zolang hij maar goede teksten schrijft.

T: +32 3 286 80 43

E: vincent@motionmill.com

Dirk Verbeeck

Als managing partner is hij één van de stuwende krachten achter Motionmill. Hij is een pro in SEO en houdt een scherp oog op de administratie. Wanneer hij niet zijn collega’s in het gareel hoeft te houden, gaat hij los op Joe Satriani en de Foo Fighters. Als spellenuitvinder is hij de geestelijke vader van onder andere Crack the Code. Je zou kunnen zeggen dat Dirk een bijzonder slimme man is.

T: +32 3 286 80 45

E: dirk@motionmill.com

Mark Tollenaere - Motionmill Antwerpen

Mark Tollenaere

Mark heeft een missie: de klanten van Motionmill helpen om meer te verkopen. Met die insteek heeft hij Motionmill opgericht. Samen met Dirk heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot het 360°-team dat het nu is. Het gevolg: zijn telefoon is met zijn hoofd vergroeid. Gelukkig heeft hij ook buiten de zaak een leven. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij gaat graag vissen op forel met zijn zoon.

T: +32 3 286 80 40

E: mark@motionmill.com

Frederik Defyn, digital marketeer bij Motionmill Antwerpen

Frederik Defyn

Dit is onze Fred. Of ja, ‘onze’? Omdat hij freelancer is kunnen we hem niet helemaal claimen, maar hij hoort desondanks bij het team. Frederik is een digitale marketeer die de klanten van Motionmill helpt met Google Ads, Google Analytics, adverteren op social media en vele andere specialistische zaken. Hij luistert rock en metal en woont in het mooie Antwerpen.

T: +32 3 286 80 40

E: frederik@motionmill.com

 

Floor Van Hasselt

Floor kwam rechtstreeks van de boerderij in Loenhout naar Motionmill in Antwerpen. (Goed, er zat nog een studie Grafische en Digitale Media tussen.) Voor onze klanten maakt ze websites, huisstijlen, brochures en al het andere wat ze uit haar Adobe XD-pen kan toveren. Floor is onze jongste aanwinst en de enige die een zaal in Antwerpen naar zich vernoemd kreeg.

T: +32 3 286 80 43

E: floor@motionmill.com

 

Chiele Thora

Chiele Thora

De dagen van Chiele zitten tot over de rand gevuld met zoekmachine-adverteren, social media-advertenties en zoekwoordenonderzoek. Deze digitale marketingspecialiste kwam bij ons met de ambitie om zichzelf én onze klanten te laten groeien. (En wij geven haar graag alle ruimte om dit te doen.)  Buiten werktijd gaat ze graag een cava drinken en shoppen met vrienden.

T: +32 3 286 80 43

E: chiele@motionmill.com

Communicatiebureau in Antwerpen

Zoek je een communicatiebureau in Antwerpen? Motionmill is er voor jou. Wij zorgen voor een sterke integratie van strategie, WordPress-webdesign, online marketing en storybranding. Als je ons belt, krijg je direct iemand aan de lijn.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill