fbpx

Jennifer Schleber

Creatief directeur / partner

Jenn heeft 13 jaar ervaring met front-end webdesign en offline branding. Ze kwam bij Motionmill als rookie en is inmiddels onze meest wijze goeroe op het gebied van ontwerp. Deze goeroe vind je echter niet op de top van een berg, prevelend tegen de wolken, maar gewoon in Berchem achter een computer. Ook belangrijk: ze is een gepassioneerde food blogster en auteur voor Empty the Fridge.

Sinds 2020 is Jennifer partner van Motionmill.

Jennifer Schleber

Lees hier de blogberichten van

Jennifer

Succesvol merk opbouwen - Branding Antwerpen

De belangrijkste ingrediënten om anno 2021 een succesvol merk mee op te bouwen

Een succesvolle branding creëer je anno 2021 niet op dezelfde manier als twintig jaar geleden. Ik laat je zien hoe dit veranderd is.
Meest gebruikte lettertypes op internet

Dribble bestudeerde de meest gebruikte lettertypes op internet en dit is de conclusie

Michael Li onderzocht een miljoen websites om te ontdekken wat online het meest gebruikte lettertype is. Ik deel zijn resultaten met jou.
Inspirerende grappige foto

30 afbeeldingen voor iedereen die visuele inspiratie nodig heeft

Voor jouw inspiratie én voor jouw vermaak deel ik de 30 leukste, grappigste en origineelste foto's met jou. Wat is jouw favoriete plaatje?
Haribo

Mijn favoriete merknamen waarin de naam van de oprichter subtiel verborgen zit

Soms zijn de namen van oprichters zeer subtiel in een merknaam verweven. Dit zijn mijn absolute favorieten van 'verborgen' stichtersnamen.
Cliche stockfotografie

Het probleem van te vaak gebruikte stockfotografie en hoe je het omzeilt

Echt waar, mijn hoofd ontploft als ik nog één keer een website zie met uitgekauwde foto's van collega's die onnatuurlijk enthousiast naar een computerscherm wijzen.
Websitebouwer Antwerpen

Een websitebouwer kan méér dan websites bouwen. Maar wat?

Wij, de websitebouwers van Antwerpen, kunnen veel meer dan alleen het oog strelen. Velen onder ons zijn ware wonderen van veelzijdigheid.
Webdesigner Antwerpen

12 populaire websitetypes die je door ons kan laten bouwen

Er zijn héél véél websites. Bijna 2 miljard, om je een idee te geven. Dit enorme aantal websites is onder te verdelen in 12 types, die elk vecht om de aandacht van zijn doelgroep.
Logo laten maken

Wat is het voordeel van een logo in hoge resolutie en hoe maak je er één?

Wat is precies een logo in hoge resolutie? Waarom is het belangrijk dat je er een hebt? En is er een oplossing indien je er geen bezit?
Tips voor WordPress-websites

Een senior webdesigner geeft 10 tips voor jouw WordPress-website

Hoe houden grote merken hun WordPress-website snel, efficiënt en populair? Als senior webdesigner beantwoord ik deze vraag aan de hand van 10 tips die jij zelf kan toepassen.
Opbouw en onderdelen van logo's - Logo-ontwerp Antwerpen

Wat zijn de componenten van een logo? En welke functie hebben ze?

Een logo kan verbazen en verwarren. Een logo kan al vanaf honderd meter herkenbaar zijn, maar soms zelfs vanaf een meter nog niet.
Branding agency Antwerpen

Sitebranding: doe het met een stijlgids!

Een website is het online visitekaartje dat jij aan jouw (potentiële) klant overhandigt. De website moet daarom grafisch goed in elkaar steken, technisch in orde zijn en inhoudelijk up-to-date zijn. De website moet echter ook qua huisstijl overeenstemmen met alle andere uitingen van jouw bedrijf. Hoe je dit doet? Met een stijlgids!
Kleuren voor huisstijl kiezen

Zo kies je de juiste kleuren voor jouw merk

Wat ik wil, is dat je bewust wordt van jouw keuzes rond jouw huisstijlkleuren. Dat je evalueert of het goede keuzes waren of juist niet. Want, zoals je zal zien, bepalen de kleuren die jij koos voor een groot deel hoe jouw klanten jouw bedrijf ervaren.
Branding agency Antwerpen

Rebranding uit protest: cultuurhuizen veranderen logo en terminologie omdat ze boos zijn

Wat ik nog nooit heb gezien, dames en heren, is een rebranding uit protest. Toch is daarvan sprake bij een twintigtal cultuurhuizen, die in een ludieke actie hun namen en logo’s zodanig hebben veranderd dat ze op voetbalclubs lijken. Ze doen dit uit protest, want ze zijn boos dat voetbalwedstrijden wél mogen doorgaan ondanks de coronacrisis.
Evolutie-van-logo-van-Google-Chrome-van-3D-naar-2D-Logo-ontwerper-Motionmill-Antwerpen (2)

Waarom zien we nergens meer 3D-logo’s? En wat kwam ervoor in de plaats?

In 1997 introduceerde Google hun eerste logo en het zag eruit als iets wat ik tekende toen ik als tiener mijn eerste computer kreeg.
Marketingacties-van-bedrijven-tijdens-coronacrisis-Motionmill-Antwerpen

Welke opvallende acties doen bedrijven tijdens de lockdown?

De quarantaine als gevolg van de coronapandemie brengt bij sommige bedrijven een vloedgolf van empathie, creativiteit en inventiviteit teweeg.

Stel Jennifer al je vragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.