Een uniek en krachtig webdesign

Je wilt een website laten maken die online scoort: bij je bezoekers én in zoekmachines. Dit is onmisbaar voor een effectieve online marketing-strategie. Je kiest daarom voor een website die er op elk toestel goed uitziet én inhoudelijk de concurrentie de loef afsteekt.

Webdesign Antwerpen, dat is Motionmill. En wij vertellen je graag hoe we je site gaan vormgeven.

 

verwacht alleen het beste van onze designers

  • Conversie heeft voor ons topprioriteit, want je wilt geld verdienen met je website;
  • Van mooie websites gaan onze harten sneller kloppen, dus geven we ook jou er één (een mooie site, niet ons hart);
  • Het maakt ons trots wanneer de site gebruiksvriendelijk is voor beheerders en klanten;
  • Voor ons is responsiveness een standaard, want een website moet op ieder apparaat goed werken.

Vraag een offerte aan

Ongeacht de fase waarin je onderneming zich bevindt: we bieden een compleet website-design aan voor zelfstandigen, start-ups, scale-ups en internationals.
Motionmill uit Antwerpen helpt jouw bedrijf aan een succesvolle website met een webdesign op maat!

Van het begin tot het einde — en lang daarna

We willen dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Daarom betrekken we je vanaf het begin in het proces. Dat begint al bij de wireframes: we maken een blokmatige schets van de website, zodat de grove indeling en flow van de site duidelijk worden.

Na goedkeuring maken we een prototype waarin het design als afbeelding wordt uitgewerkt. Als vaardige kunstmeesters voegen onze designers kleuren, afbeeldingen en vormen toe.

Ben je tevreden? Dan gaan we over tot de volgende stap: het bouwen van de site. Onze technische mannen en vrouwen zetten de site pagina voor pagina in elkaar. Het resultaat is een website voor jou waarin schoonheid en functionaliteit hand in hand gaan.

Je hebt je website laten bouwen… Denk je dat we vervolgens afscheid van je nemen? Welnee. Opleiding en nazorg garanderen dat je jouw website in de toekomst helemaal zelf kunt beheren.

En ook daarna hoeft onze samenwerking niet op te houden. Hulp nodig bij je inbound marketing, copywriting of SEA? Of een van onze andere diensten? Wij zijn er voor je.

Al onze diensten

Een website moet snel zijn

Wij geloven dat websites informatie moeten geven en conversie moeten bereiken. Waar je ook bent: op kantoor, in de trein, verdwaald in het centrum van Antwerpen of daarbuiten. Daarom moet een website er niet alleen goed uit zien, maar ook snel zijn. Op je televisie. Op je tablet. Op je smartphone.

Daarom kies je een websitebouwer met ervaring. Al sinds het jaar 2000 bouwen wij websites in Antwerpen en ver daarbuiten. Wij kennen de laatste trends en zijn op de hoogte van de meest recente technische eisen.

Wanneer kom je koffie drinken?

Maak een afspraak

Denk ook eens na over je vindbaarheid

Je website mag nog zo mooi zijn, maar als niemand hem vindt, maak je er geen euro omzet mee. Zoekmachineoptimalisatie (ook SEO genoemd) is wat je website nodig heeft.

We geven een voorbeeld. Ruim 480 mensen geven elke maand de keywords webdesign en Antwerpen in als zoekterm bij Google. Dat zijn 480 mogelijke leads die op zoek zijn naar een aanbieder van een professioneel website design. Dat zijn onze klanten. Op dezelfde manier gaan we na hoe jouw klanten zoeken en surfen op het web. Daar houden we rekening mee bij zowel de technische opbouw als het design van de website.

Basic SEO is standaard bij iedere Motionmill-website. Wil je echter gegarandeerd gevonden worden? Vraag ons naar de opties voor verregaande optimalisatie.

Let’s do it!

Hulp nodig in de bruisende online wereld? Wij zijn er voor je.

Wij helpen je op twee manieren: door je te laten lezen en door met je te praten:

 

Over Motionmill

We zijn een webdesignbureau uit Berchem, Antwerpen. We bouwen echter niet alleen mooie websites. Wij helpen jou als je dat wilt met een 360º-aanpak, waarbij we ook onze kennis loslaten op je branding, online marketing en storytelling.

Laten we samenwerken aan jouw project!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Motionmill