Een uniek en krachtig webdesign

 

Een website laten maken die online scoort. Bij je bezoekers én in zoekmachines. Zichtbaar zijn op het web met een effectieve online strategie.

   

Webdesign Antwerpen

Gebruiksvriendelijk

Voor de bezoeker én voor u. U past zelf teksten aan, voegt inhoud toe wanneer u dat wil.

Een snelle website

Een website die technisch in orde is, die loopt als een trein. Want snelheid is belangrijk voor bezoekers en zoekmachines.


Een webdesign voor overal

Wij geloven dat websites informatie moeten geven. Waar je ook bent: op kantoor, in de trein, hopeloos verdwaald in het centrum van Antwerpen of daarbuiten. Daarom moet een webdesign er niet alleen goed uit zien, het moet snel gaan. Je website moet altijd en overal optimaal werken. Op uw professionele retina big screen. Op uw tablet. Op uw smartphone. Over een trage 3G-verbinding.

Daarom zijn onze websites:

  • Een krachtige visuele verpersoonlijking van jouw zaak, bedrijf of organisatie.
  • Technisch perfect in orde.
  • Afgestemd op de bezoeker. Want die bezoeker maakt voor u het verschil.

Een website laten maken? We nemen uw business en strategie als startpunt.
Om vervolgens alle onderdelen van het webdesign in elkaar te passen tot een tool die zichtbaarheid, contacten én klanten oplevert.

Motionmill

We zijn een webdesign bureau uit Berchem bij Antwerpen, maar we doen meer dan alleen een mooie website bouwen. Motionmill helpt uw onderneming groeien met een krachtig en uniek webdesign.

Het doel van een website is verschillend voor iedereen. De ene wil zijn producten in de kijker zetten, de andere wil ze ook online verkopen, nog een andere wil vooral leads genereren,… Wat u ook wil bereiken, dat nemen we mee in het design van de website én de technische opbouw én de tools binnen de website. Zo stemmen we jouw website perfect af op jouw merk, je producten of diensten en je -toekomstige- klanten.

 

Laten we samenwerken aan jouw project!

 

  • Contacteer ons

Ongeacht de fase waarin uw onderneming zich bevindt: we bieden een compleet webdesign aan voor zelfstandigen, start-ups, scale-ups en internationals.
Motionmill uit Antwerpen helpt uw bedrijf aan een succesvolle website met een webdesign op maat!

 

Wij zijn efficiënt in marketing:

Wij helpen om uw doelgroep te begrijpen:

  • Buyer personas
  • Unique selling propositions
  • Unique buying reasons
  • Value propositions
  • Customer experience journeys
  • Branding

resultaatgericht-webdesignRuim 480 mensen geven elke maand de keywords webdesign en Antwerpen in als zoekterm bij Google. Dat zijn 480 mogelijke leads die op zoek zijn naar een aanbieder van een professioneel webdesign. Dat zijn onze klanten. Op dezelfde manier gaan we na hoe jouw klanten zoeken en surfen op het web. Daar houden we rekening mee bij zowel de technische opbouw als het design van de website.

Een website betekent voor een ondernemer veel meer dan enkel een online visitekaartje. Een goede website ondersteunt uw onderneming van binnenuit. Wij denken en groeien met u mee. We bouwen mee aan uw merk met een doordacht design. Motionmill helpt uw onderneming groeien. We helpen uw bedrijf met de verovering van uw markt door uw website resultaatgericht te maken.

Enkele van onze klanten.

Je vindt er meer in onze portfolio.

webddesign grote oorlog antwerpen

Groote Oorlog Antwerpen

Voor Felixarchief Antwerpen bouwden we een website waarbij je aan de hand van dagboeken het dagelijkse leven tijdens De Groote Oorlog, exact 100 jaar geleden, kan volgen.

webdesign Lamifil Hemiksem

Lamifil

Lamifil is al lang een trouwe klant bij Motionmill. Er was niet alleen een opfrissing van de website nodig, we stapten met hen mee in een volledig 360° parcours. Tijdens dat jaar gingen we zeer grondig te werk om Lamifil zowel online als offline in en nieuw kleedje te steken.

Motionmill