Webdesign

Wil je een website die bezoekers én zoekmachines omverblaast?

Bij Motionmill bouwen we WordPress-sites die er niet enkel mooi uitzien op alle devices, maar ook nog eens goed scoren in google én converteren. Webdesign op z’n best, zeg maar. Met een online strategie afgestemd op jouw doelen, een strak design en feilloze code ontwerpen wij websites voor start-ups, KMO’s en grote ondernemingen.

Boek een kennismakingsgesprek

Webdesign Antwerpen Motionmill Webdesignbureau

Elk webproject is uniek en vraagt om een aanpak op maat. Met een flexibel plan zetten we de koers uit. In overleg sturen we bij. Steeds kritisch, creatief en gericht op samenwerking om tot het beste resultaat te komen.

focus

We steken veel tijd in de voorbereiding van een project en dat al vooraleer je klant wordt. In een kort kennismakingsgesprek kom je meteen tot de essentie. Wat zijn je behoeften? Welke opportuniteiten zijn er? Kan Motionmill je verder helpen met je webdesign?

co-creatie

Weet jij exact wat je wil en ben je op zoek naar een agency die jouw visie moeiteloos kan vertalen naar een aantrekkelijke en doeltreffende website? Check! Of verkies je een partner die het project kan leiden en volledig kan opvolgen, van start tot finish? Hands-on en pragmatisch werken wij graag nauw samen om een website te creëren die perfect aansluit bij jouw bedrijf!

kwaliteit

Onze WordPress websites zijn niet alleen strak ontworpen, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk voor zowel klanten als beheerders. Met hun responsief webdesign passen ze zich aan elk scherm en elke browser aan, waardoor je altijd een indrukwekkende online aanwezigheid hebt. Bovendien hebben we SEO-krachtpatsers ingebouwd, wat betekent dat zoekmachines dol zijn op onze sites.

WordPress experts

We zijn al sinds 2000 expert in WordPress webdesign in Antwerpen. We weten hoe we een professionele en converterende straffe WordPress website moeten maken. Wij kennen de laatste trends en zijn op de hoogte van de meest recente technische eisen. Bovendien hebben het nodige talent in huis dat meedenkt op vlak van strategie, branding, marketing, storytelling, SEO en copywriting.

Ons webdesign-creatieproces in vijf stappen

 

icon

Analyse & wireframes

 

Na een kick-off meeting en grondige analyse schetsen we het grondplan van jouw website: de wireframes. We vullen enkele pagina’s met SEO-copywriting, zodat je een realistisch beeld krijgt. We leggen je de indeling uit en tonen je hoe dit leidt tot de meest intuïtieve gebruikservaring.

icon

Site ontwerp

 

De architectuur en inhoud van jouw toekomstige website zitten goed? Wij bouwen verder! De wireframes worden doorvertaald naar een statisch site-ontwerp met zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen en grafische elementen. Met en een gezonde dosis feedback, zorgen we ervoor dat het eindresultaat niet alleen functioneel en vriendelijk in gebruik is, maar ook esthetisch in lijn ligt met jouw merkidentiteit.

icon

WordPress theming

 

Eens iedereen tevreden is over de grafische mockup van de website, gaan we aan de slag in WordPress. De nodige templates worden gebouwd, animaties en effecten toegevoegd en we zorgen dat alles perfect ‘stackt’ op mobile. Zo ben je zeker dat jouw website er visueel sterk uitziet, perfect functioneert, handig is in gebruik én dat je makkelijk kan updaten met de nieuwste functionaliteiten.

Contentfill & SEO

Samen vullen we jouw WordPress-website in (in één of meerdere talen) en indien gewenst geoptimaliseerd voor zoekmachines op basis van een keyword-analyse. We zorgen ervoor dat de content boeiend is en aansluit bij jouw doelgroep, waardoor je website zowel veelzijdig als zoekmachinevriendelijk wordt.

Life gaan & nazorg

The final step… je gloednieuwe WordPress website gaat de ether in! We maken je wegwijs met de juiste uitleg, training en support, zodat je zelf de touwtjes in handen hebt en je je website moeiteloos kunt beheren.

 

Wij delen graag onze kennis! Webdesign in WordPress >

werk

Wij brengen klanten naar jouw site

Je ziet voordelen van een sterk WordPress webdesign, maar wil je graag wat meer tekst en uitleg? In een kort gesprek kom je meteen tot de essentie. Wat zijn je behoeften? Welke opportuniteiten zijn er? Wat kan je nu al? Kan Motionmill je verder helpen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill