Een uniek en krachtig webdesign

 

Een website laten maken die online scoort. Bij je bezoekers én in de zoekmachines. Zo ben je zichtbaar op het web met een effectieve online strategie.

   

Webdesign Antwerpen

Gebruiksvriendelijk

Voor je bezoekers én voor jezelf. Je past zelf teksten aan of voegt inhoud toe wanneer je maar wil.

Een snelle website

Een website die technisch in orde is, die loopt als een trein. Want snelheid is belangrijk voor bezoekers en zoekmachines.


Webdesign voor overal

Wij geloven dat websites informatie moeten geven. Waar je ook bent: op kantoor, in de trein, hopeloos verdwaald in het centrum van Antwerpen of ver daarbuiten. Daarom moet het ontwerp van je site er niet alleen goed uitzien, het moet ook snel gaan: je website moet altijd en overal optimaal werken. Op je professionele retina big screen. Op je tablet. Op je smartphone. Of over een trage 3G-verbinding. Want webdesign is één ding, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid spelen minstens een even grote rol bij het ontwerp.

Daarom zijn onze websites:

  • Een krachtige visuele verpersoonlijking van jouw zaak, bedrijf of organisatie.
  • Technisch perfect in orde.
  • Afgestemd op de bezoeker. Want die bezoeker maakt voor u het verschil.

Is je website toe aan een opknapbeurt? Of wil je een volledig nieuwe site? We nemen je business en strategie als startpunt voor je online aanwezigheid. En we gieten alles in een mooi webdesign, zodat je site een tool wordt die zichtbaarheid, contacten én klanten oplevert.

Motionmill webdesign

We zijn een webdesignbureau uit Berchem bij Antwerpen. En we bouwen meer dan alleen een mooie websites: wij helpen je onderneming groeien met een krachtige en unieke online presence. Webdesign is daar slechts één facet van, een uitgekiende marketingstrategie en gebruiksvriendelijkheid zijn op z’n minst even belangrijk voor ons.

Het doel van een website is verschillend voor iedereen. De ene wil zijn producten in de kijker zetten, de andere wil ze ook online verkopen, nog een andere wil vooral leads genereren,… Wat je ook wil bereiken, wij nemen het mee in het design van de website én de technische opbouw én de tools binnen de website. Zo stemmen we jouw website perfect af op jouw merk, je producten of diensten en je -toekomstige- klanten.

 

Laten we samenwerken aan jouw project!

 

  • Contacteer ons

Ongeacht de fase waarin je onderneming zich bevindt: we bieden een compleet webdesign aan voor zelfstandigen, start-ups, scale-ups en internationals.
Vanuit Antwerpen helpt Motionmill je bedrijf aan een succesvolle website met een webdesign op maat!

 

Wij zijn efficiënt in marketing:

Wij helpen om uw doelgroep te begrijpen:

  • Buyer personas
  • Unique selling propositions
  • Unique buying reasons
  • Value propositions
  • Customer experience journeys
  • Branding

resultaatgericht-webdesignRuim 480 mensen geven elke maand de keywords webdesign en Antwerpen in als zoekterm bij Google. Dat zijn 480 mogelijke leads die op zoek zijn naar een aanbieder van een professioneel webdesign. Dat zijn onze klanten. Op dezelfde manier gaan we na hoe jouw klanten zoeken en surfen op het web. Daar houden we rekening mee bij zowel de technische opbouw als het design van de website.

Een website betekent voor een ondernemer veel meer dan enkel een online visitekaartje. Een goede website ondersteunt uw onderneming van binnenuit. Wij denken en groeien met je mee. We bouwen mee aan uw merk met een doordacht design. Motionmill helpt je onderneming groeien. We helpen je bedrijf met de verovering van jouw marktsegment door je website resultaatgericht te maken.

Enkele van onze klanten.

Je vindt er meer in onze portfolio.

webddesign grote oorlog antwerpen

Groote Oorlog Antwerpen

Voor Felixarchief Antwerpen bouwden we een website waarbij je aan de hand van dagboeken het dagelijkse leven tijdens De Groote Oorlog, exact 100 jaar geleden, kan volgen.

webdesign Lamifil Hemiksem

Lamifil

Lamifil is al lang een trouwe klant bij Motionmill. Er was niet alleen een opfrissing van de website nodig, we stapten met hen mee in een volledig 360° parcours. Tijdens dat jaar gingen we zeer grondig te werk om Lamifil zowel online als offline in en nieuw kleedje te steken.

Motionmill