Strategie

Je wilt meer verkopen maar twijfelt aan de effectiviteit van je huidige bedrijfsstrategie?

Of je nu een ambitieuze starter bent of een KMO die navigeert in het digitale landschap, wij transformeren samen jouw bedrijf, product of dienst tot een sterk merk dat verkoopt. Enter Motionmill, het ervaren online agency in Antwerpen. Verkopen zit in ons DNA. Wij ontwikkelen de optimale bedrijfsstrategie voor jouw onderneming om je doelstellingen te verbeteren en sprekende resultaten te behalen.

Boek een kennismakingsgesprek   Vind de strategie die voor jou werkt

Motionmill strategie

Jouw onderneming is uniek. En daar hoort een bedrijfsstrategie op maat bij!

Wil je meer omzet, een grotere naambekendheid, een betere brand story of een herpositionering? Wij analyseren samen je behoeftes en kiezen de strategische aanpak die je nodig hebt.

Business Innovation strategie

Zijn je bestaande bedrijfsprocessen (nog) effectief genoeg om je doelstellingen te bereiken? Wij ontleden wat er aanwezig is, vinden de ontbrekende schakels en helpen je business (opnieuw) op de rails te zetten.

Klanten- en bedrijfsstrategie

Samen leggen we de behoeften van je klanten bloot en tekenen een klantenstrategie uit die jouw (potentiële) kopers een vlekkeloze klantenervaring biedt.

Marketing- en communicatiestrategie

Verlies geen tijd meer met doelloos communiceren. Ontdek waar, wanneer en hoe je jouw publiek aanspreekt.

Digitale strategie

Leiden jouw bedrijfsprocessen (nog) tot succesvol ondernemen? We ontleden je bestaande digitale processen, vertellen je welke de vuilnisbak in mogen en met welke nieuwe technologieën je je voordeel doet.

Enkele tools waarmee we de ideale strategie voor jouw onderneming ontwikkelen

Brainstorming

Verzamel de ideeën en oplossingen die al in je team aanwezig zijn en creëer een ‘yes we can’ groepsgevoel. Want teamwork ligt aan de basis van succes. We ontwikkelden een gratis ‘how to’-gids om zélf te brainstormen.

Vraag gratis ‘The Book of Your Ideas’ aan

Benchmarking

Vergelijk jouw prestaties met die van je concurrenten en geef jezelf een helder startpunt om toekomstige prestaties te meten. Want meten is weten.

Strategy workshop

Ga na hoe je bedrijfsstrategie écht werkt en vind de zwakke schakels. Welke blinde vlekken zitten er in de strategie van jouw onderneming. Waar kan je beter in worden? Ontdek het als team. Want mensen leren het beste door zelf dingen te doen.

Business Model Canvas

Breng je onderneming op een transparante en overzichtelijke manier in kaart. Want helderheid helpt je te zien waar je als bedrijf staat én waar je groeipotentieel ligt:

Wireframing

Vertaal je doelstellingen naar een website die echt converteert. Wij helpen je een website bouwen die verkoopt. Want meer omzet start bij een professioneel webdesign en dat start met een perfecte Wireframe..

Business automation

Automatiseer taken en bespaar tijd en geld met slimme koppelingen tussen je website en je bedrijfssoftware: API.

Wij delen graag onze kennis!  Meer strategie tips

Vind je het tijd om jouw bedrijfsprocessen onder de loep te nemen?

Wij bieden jou een gratis brainstorm aan. In een kort gesprek met onze bedrijfsstrategist Mark kom je meteen tot de essentie. Wat zijn je behoeften? Welke opportuniteiten zijn er? Wat kan je nu al? Kan Motionmill je verderhelpen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill