Alexander Gaspar

Online marketeer

Marketing iets voor cowboys? Niks van: Alexander houdt van feiten. Op basis van onderzoek en best practices zet hij sterk onderbouwde campagnes op die jou de conversies en het bereik geven die je verdient. Analyseert hij niet jouw Google Ads-cijfers, dan wel die van zijn laatste training. Een gezonde geest in een gezond lichaam – alles om de marketingafdeling van Motionmill scherp te houden!

Alexander Gaspar - Motionmill webdesign

Lees hier de blogberichten van Alexander

ROI van een Google Ads-campagne berekenen

Presteert jouw Google Ads-campagne zoals het hoort? De ROI van je Google Ads-campagne berekenen maakt dit simpel. Je weet perfect welke zoekwoorden en advertenties werken, en welke niet.

Gratis scoren met zoekwoorden - Motionmill Online Marketing Antwerpen

Scoren met zoekwoorden, hoe doe je dat goed (met gratis tools)?

Goed op Google scoren? We hameren er al jaren op dat SEO, of zoekmachineoptimalisatie, tot je prioriteiten moet behoren. De hoeksteen van een goede SEO-strategie? Effectieve zoektermen! En hoe vind je die? Met een zoektermenonderzoek of keyword research. In dit artikel leggen we uit hoe je aan een zoekwoordenonderzoek begint.

Google Analytics alternatieven zonder cookies - Motionmill Online Marketing Antwerpen

Lust jij nog Google Analytics cookies? Ontdek 4 alternatieven.

Websitebeheerders spitsten de voorbije maanden hun oren, want: het rommelt bij Google. Het verwerken van persoonlijke gegevens wordt in Europa steeds meer aan banden gelegd. Het gebruik van Google Analytics is daardoor niet meer zo vanzelfsprekend. Maar er zijn alternatieven.

Motionmill adverteren met lookalike audiences

Efficiënter adverteren met lookalike audiences

Elk bedrijf heeft een ideale klant: iemand die de producten of diensten koopt of er al minstens interesse in toont. Hoe vind je die perfecte profielen en target je hen met jouw advertenties? Simpel: creëer lookalike audiences.

Geef je verkoop een boost met Pinterest

Hoe zorg je ervoor als ondernemer dat meer mensen de weg naar je webwinkel vinden? Je WooCommerce webshop linken met Pinterest is alvast een interessante oplossing om meer te verkopen. In dit artikel bespreken we hoe je dit snel en efficiënt mogelijk maakt.

E-A-T-score Google verbeteren

5 tips om je E-A-T-score in Google drastisch te verbeteren

Er zijn honderden factoren die bepalen of je hoger in Google geplaatst wordt dan je concurrenten. Eén dominante factor is je E-A-T-score. Het is daarom belangrijk dat je je E-A-T-score zo optimaal mogelijk maakt. Deze 5 tips kunnen helpen.

Stel Alexander je vragen

Privacy(Vereist)
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill