Copywriting

Als je wilt verkopen met je website moeten je woorden doelgericht en taalkundig correct zijn. Goede copywriting grijpt de aandacht van de klant. Het prikkelt de geest en zorgt ervoor dat er een band ontstaat met je merk. En uiteindelijk zorgt taal er voor een groot deel dat je websitebezoeker een klant wordt. Copywriting is geen luxe, maar een noodzaak.

Op zoek naar een copywriter in Antwerpen? Onze ervaren tekstschrijver werkt voor organisaties in heel België.

Wie leest jouw verhaal?

Alles wat jij communiceert op je website vormt jouw verhaal. Het is het verhaal van je bedrijf: het beschrijft wat je verkoopt, welk gevoel er bij het product hoort, wie de doelgroep is.

Maar kloppen jouw woorden wel? Sluiten jouw woorden wel aan bij de doelgroep? Staan er geen taalfouten in je teksten? En zijn je teksten SEO-vriendelijk?

Het zijn vragen die gesteld moeten worden, want ieder antwoord beïnvloedt je conversie. En producten of diensten verkopen, dat is waar we het voor doen. (Je bent een ondernemer of je bent het niet.)

Maak taal effectief

Wanneer het om copywriting voor websites gaat, is taal niet een kunstzinnig stukje proza. Je wilt geen immers geen roman communiceren, maar een commerciële boodschap. Je wilt rendement halen uit je investering van tijd en geld. De taal moet daarom effectief zijn. Het moet taal zijn die naadloos aansluit bij de doelgroep. Het moet taal zijn die emoties prikkelt. Je wilt de doelgroep informeren en helpen. Je wilt duidelijk maken dat de oplossing voor hun probleem jouw product is. Je wilt overtuigen, beargumenteren, over de streep trekken.

Wij schrijven jouw teksten

Vraag een copywriter om je doelen te bereiken. Iemand die teksten schrijft als beroep weet wat hij doet. Motionmill biedt copywriting aan voor online en offline media. Onze copywriting kan op zichzelf staan, of worden meegenomen in een grotere aanpak rond storybranding.

Op zoek naar een copywriter?

Onze woordkunstenaar in Antwerpen laat zijn pen voor jou werken. Kies voor een tekstschrijver met aantoonbare ervaring met commerciële en niet-commerciële teksten.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill