Copywriting is een noodzaak, geen luxe

Praatjes vullen geen gaatjes. Maar woorden vullen wél de gaten in jouw bedrijfscommunicatie. Vraag onze copywriter om raad en daad.

Want deze taaltovenaar prikkelt de geest van jouw klanten en zorgt ervoor dat ze een band krijgen met je merk. Op zoek naar een copywriter in Antwerpen? Onze ervaren tekstschrijver werkt voor bedrijven in heel België. Dus ook voor jou.

 

Schrijf ons

Wie leest jouw verhaal?

Alles wat jij communiceert op je website vormt jouw verhaal: het beschrijft wat je verkoopt, welk gevoel er bij het product hoort, wie de doelgroep is.

Maar kloppen jouw woorden wel? Sluiten ze aan bij de doelgroep? Staan er geen taalfouten in je teksten? En zijn ze SEO-vriendelijk?

Ieder antwoord beïnvloedt je conversie. En producten of diensten verkopen, dat is waar we het voor doen. (Je bent een ondernemer of je bent het niet.)

Laat taal voor je werken

Wanneer het om copywriting voor websites gaat, is taal geen kunstzinnig stukje proza. Je communiceert een commerciële boodschap, niet een roman.

Je wilt rendement halen. De taal moet daarom effectief zijn. Het moet taal zijn die naadloos aansluit bij de doelgroep. Het moet taal zijn die emoties prikkelt.

Je wilt de doelgroep duidelijk maken dat de oplossing voor hun probleem jouw product is. Laat woorden overtuigen, beargumenteren, over de streep trekken.

Wij schrijven jouw teksten

Vincent Alblas - Motionmill webdesign

Vraag een copywriter om je doelen te bereiken. Iemand die teksten schrijft als beroep weet wat hij doet. Motionmill biedt copywriting aan voor online en offline media. Onze copywriting kan op zichzelf staan, of worden meegenomen in een grotere aanpak rond storytelling.

Op zoek naar een copywriter?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill