Videomarketing

Verhoog de visibiliteit van jouw bedrijf met online videomarketing

Video is niet meer weg te denken uit onze ‘digital-first-society’. Volgens de meest recente cijfers kijken we gemiddeld 19u per week naar video. Hoog tijd dus om dit in te zetten in de marketingstrategie van jouw bedrijf. Ga voor nog meer visibiliteit en ondersteun je social proof met online videomarketing.

Boek een kennismakingsgesprek Welk verhaal vertel jij met jouw merk?

Videomarketing Antwerpen Motionmill Webdesignbureau Antwerpen

Waarom online videomarketing niet mag ontbreken in je marketingmix

Mensen kijken gemiddeld

19 uur

online video per week

Video’s worden

2x meer

gedeeld dan eender welk ander type inhoud

Kijkers onthouden

95%

van een bericht wanneer ze een video bekijken
(vs. 10% in tekst-formaat)

Video-marketeers genereren

49%

sneller inkomsten dan niet-videogebruikers

Een ‘killer’ video-marketingstrategie uitbouwen doe je zo…

icon

01. Duidelijke doelen

 

Om echt resultaat te bereiken met een online video campagne, denk je best even over de volgende zaken na: wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken? (meer verkopen, merkbekendheid,…)? Op welke kanalen wil je video gaan gebruiken?

icon

02. Een sterk scenario

 

Nadat we samen de doelen van jouw video-marketingcampagne hebben vastgelegd, gaat ons team aan de slag om samen met jou een sterk scenario op poten te zetten. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar dan moet het wel het juiste beeld zijn. Zeker als je pakweg maar 10 seconden hebt om je verhaal te vertellen.

icon

03. Videoproductie

 

Doelen? Check! Storytelling extraordinaire? Done! Onze videograaf gaat aan de slag om van jouw video een knaller van formaat te maken. Na de videoshoot maken we een eerste montage met copy die converteert en een catchy tune. Nadat we deze aan jou hebben voorgelegd en tot in de puntjes hebben afgewerkt ben je klaar om je video te lanceren op het web.

icon

04. Video marketing

 

Je kan zelf aan de slag gaan om de video te lanceren op jouw website of social mediakanalen.
Maar voor nog meer resultaat staat onze online marketeer je met raad en daad bij om de video in te zetten voor social media advertising. Alles om je social proof naar het volgende niveau te tillen!

Wij delen graag onze kennis meer video marketing tips

werk

Laat ons jouw verhaal vertellen

Samen met onze storytellers en onze onze strategist Mark, teken je gedurende een half uur de eerste krijtlijnen uit van jouw merkverhaal. Ze leggen je uit hoe goede content marketing werkt en hoe jij er je verkoop een boost mee geeft.

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill