UZA’s digital twin: storytelling en videocreatie voor een baanbrekend AI-project in de gezondheidszorg

Voor de UZA foundation creëerden wij in samenwerking met Escape advertising een korte video voor een nieuw baanbrekende AI project: de UZA Digital twin.

We vertrokken van een mogelijk scenario dat het UZA aanleverde en de futuristische visual die Escape reeds had gemaakt. In co-creatie werkten wij op zes weken tijd deze drie minuten durende video van A tot Z uit. Het uitgangspunt waren een storyboard en script dat het concept van de digital twin zowel inhoudelijk als visueel goed in beeld bracht. Tijdens twee opnamedagen legde onze videograaf alles vast. En in postproductie kwam de footage in combinatie met passende B-roll, animaties en een vakkundig ingesproken voice-over verder tot leven. Het eindresultaat werd gepresenteerd tijdens het gala-event in het KMSKA en zal nadien gebruikt worden op de verschillende kanalen van de UZA Foundation.

 

Ben ook jij op zoek naar unieke videomarketing of krachtige storytelling ?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill