Korte maar krachtige storytelling in Noorwegen

Slow Food Bergen is een activistisch platform in Bergen, Noorwegen. Haar leden werken samen met gemeentelijke en regionale overheden en lokale bedrijven om vissers en ambachtelijke producenten langs de Noordzeekust te promoten. Wij werden hiervoor ingezet met onze krachtige storytelling en videomarketing.

Onze videograaf ging deze internationale storytelling uitdaging aan en nam krachtige beelden op aan boord van schepen.

Vissen naar video in de Noordzee

In september 2022 organiseerde de groep een reis naar Noorwegen, waarbij onze videograaf een korte film mocht maken om hun huidige project te promoten. Hiervoor was het nodig om meerdere interviews af te nemen, te filmen op het Bergen Food Festival en, als grootste uitdaging, opnames te maken aan boord van de schepen van de vissers met wie de groep samenwerkt. Dit alles goten we samen tot de krachtige storytelling die Slow Food Bergen introduceerde op het Terra Madre evenement.

Krachtige storytelling en internationale videomarketing voor Slow Food Bergen - Motionmill

Terra Madre 2022 - krachtige storytelling en videomarketing voor Slow Food Bergen - Motionmill

Fotobron: Terra Madre

Werken met een korte deadline

Slechts een week na het evenement in Bergen, reisde de groep naar Italië om hun werk te presenteren op het Terra Madre Biënnale evenement voor Slow Food International. De haast vormde geen enkel probleem. De video was op tijd klaar, zodat de presentatoren de gelegenheid hadden om de opnames in hun voordrachten te verwerken en zodat de technische crew van het evenement ze in hun systeem kon opnemen.

Dit project werd snel en efficiënt uitgevoerd. Het was nooit de bedoeling om het hele verhaal te vertellen, maar vooral om het publiek te boeien met een staaltje krachtige storytelling. Meer was ook nooit de verwachting.

We zijn altijd duidelijk over wat je kan verwachten van een project. We zullen samen met jou beslissen wat het beste gebruik is van onze expertise, binnen je beperkingen qua tijd en budget.

Een korte introductie voor Slow Food Bergen ter gelegenheid van Terra Madre 2022

Je kan dit verhaal hier bekijken:

Slow Food Bergen zet zich in om vissers en ambachtelijke producenten langs de Noordzeekust te promoten
Wil je meer weten over over de initiatieven van Slow Food?

Bekijk onze reeks persoonlijke interviewsLees meer op de website

Ben ook jij op zoek naar unieke videomarketing, krachtige storytelling en nog veel meer?

Motionmill vist ook graag, maar dan digitaal. Naar klanten, die we voor ondernemers lokken met slimme strategieën, goede verhalen die een merk versterken, gerichte marketing en straf webdesign.

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill