We gaan niet om de pot heen draaien: een webshop laten maken kan voor jou als ondernemer overweldigend zijn.

Niet zozeer omdat jij ingewikkelde technische dingen moet doen (dat deel nemen webshopbouwers op zich), maar wél omdat je moet nadenken over wat je wilt. Want alleen als jij weet wat er bereikt moet worden, kan een webshopbouwer een passende e-commerce-site voor je maken.

Begin je al te zweten? Zo erg is het niet. Wij bouwen namelijk niet alleen webshops, we adviseren je ook over het soort webshop dat geschikt is voor jouw product.

Je staat er zeker niet alleen voor.

Toch staat je alvast wat huiswerk te wachten. Vul de onderstaande checklist zo compleet mogelijk in om voor jezelf helder te krijgen hoe jouw webshop eruit gaat zien.

Kan je een vraag nog niet beantwoorden? Je kan altijd op ‘weet ik nog niet’ klikken.

Webshop laten maken: de checklist

Bij iedere vraag kan je meerdere antwoorden aankruisen of invullen.

Vul de checklist in als oefening voor jezelf. Of druk op het einde op ‘versturen’ als je wilt dat wij een offerte voor je opstellen aan de hand van de ingevulde gegevens.

 

Mogen we tot slot wat lectuur aanbevelen?

Wil je je eerst beter inlezen over webshops? Mijn collega Hannelore stelde een overzicht samen met de beste blogartikelen over e-commerce: 5 onmisbare blogs die je als (toekomstige) webshop-eigenaar gelezen moet hebben.

Bevredig je behoefte aan kennis met deze aanbevolen lectuur. Wanneer je er klaar voor bent, horen we graag van je. Bel of mail ons.

Laat ons werken aan je webshop

Heb je een nieuwe webshop nodig die je zelf up-to-date kan houden? Of moeten we je bestaande shop verbeteren? Wij zijn dé webshop-experts uit Antwerpen. Wij maken webshops voor ieder soort onderneming, groot en klein.
Geschreven door
Mark Tollenaere
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill