Google Analytics

Met Google Analytics als je data analyst kom je in een oogopslag te weten hoe bezoekers je website gebruiken.

Google Analytics volgt het webverkeer van je site op en analyseert deze data. De resultaten worden visueel weergegeven. Zo kom je te weten hoeveel gebruikers je website bezoeken en op welke manier. We leren zo je doelgroep beter kennen, komen te weten wat bezoekers aantrekt en wat niet, en ontdekken hoe je effectief advertenties kan inzetten.

Bekijk in één oogopslag hoe je website bezocht wordt

Dankzij de handige datavisualisatie van Google Analytics kom je snel en efficiënt te weten hoe het zit met het webverkeer van je website. Met de unieke technologieën van Google krijg je inzichten die je anders nooit zou ontdekken.

 

Betere inzichten zorgen voor een beter rendement

Google adsense logo

Google Analytics werkt probleemloos samen met Google AdSense, het advertentieplatform van Google. Op die manier ga je adverteren met reclame die aangepast wordt naar de interesses van je bezoekers. Zo worden je advertenties effectiever, en dat rendeert!

Wil jij ook werken met Google Analytics?

Alexander Gaspar

Je staat niet langer alleen in het bereiken van je doelen. Onze online marketeers bieden hulp. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Zet jij de eerste stap?

Contacteer onze marketeer

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill