Een robuuste online veilingsite

Kim’s Koi is al jaren specialist in de verkoop van Japanse koi-vissen van een hoge kwaliteit. Wat ze echter nog niet hadden was de mogelijkheid om online veilingen te organiseren voor hun meest exclusieve koi. Daarvoor kwamen ze aankloppen bij Motionmill. Het resultaat? Koi Radar, een strakke online veilingsite waarop de exclusieve vissen volop tot hun recht komen. Er waren een aantal belangrijke vereisten: een design dat de vissen optimaal toont, een eenvoudig te gebruiken user interface, een vlot productbeheersysteem en een meertalige veilingsite. Een uitdaging voor velen, maar wij maakten het waar.

Motionmill Portfolio Koi Radar veilingsite

 

Een combinatie van WordPress en Woocommerce, uitgebreid met een online veilingsysteeem

Om te zorgen voor een vlot productbeheersysteem combineerden we ons favoriete contentmanagementsysteem, WordPress, met een vertrouwde e-commerce plugin, WooCommerce. Ook het meertalig maken van WordPress websites is ons vertrouwd, want daar gebruiken we WPML voor.

 

Onze developer zorgde ook nog voor een aantal add-ons

  • Een wenslijst
  • Gift cards
  • Een zoekfunctie met een productfilter
  • Een systeem voor de online veilingen
  • En een custom developed opbiedings-systeem:
    bij een bod in de laatste 5 minuten van een veiling, zorgen we er automatisch voor dat deze veiling met 5 minuten verlengd wordt

 

Bezoek deze unieke veilingsite koi-radar.auction

Wil je een website die de aandacht trekt en je meer laat verkopen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill