WPML

Met de WPML WordPress plug-in maken we je website meertalig.

WPML (WordPress Multilingual Plug-in) maakt het eenvoudig om de inhoud op je site in verschillende talen te schrijven en vertalen. En dit zonder dat je manueel aparte pagina’s moet aanmaken. Ook automatisch vertalen is een optie. Op die manier breid je het bereik van je site uit en maak je ze toegankelijk voor een groter publiek.

Bereik een internationaal publiek

Je website aanbieden in meerdere talen is een logische keuze als je meer mensen wilt bereiken. België is uiteraard een meertalig land, en ook het Engels is een interessante taaloptie die over heel de wereld gesproken wordt. Ook kan het je een competitief voordeel geven. Als je merkt dat je concurrentie geen meertalige sites aanbiedt, is het misschien wel de ideale manier om je te onderscheiden.

Je site meertalig maken met WPML is dus zeker het overwegen waard.

WPML maakt vertalen eenvoudig

WPML integreert zich naadloos in je WordPress menu’s. Een pagina vertalen is eenvoudig: je klikt op de nieuwe vertaalopties en bewerkt de nieuwe pagina alsof het een standaard WordPress-pagina is. En als je gebruik wilt maken van machinevertalingen of een professionele vertaler wilt inschakelen, kan ook dit met WPML tegen betaling.

Een website vertalen met WPML?

Hannelore Hauquier motionmill webdesign

Kan je hulp gebruiken bij het downloaden, installeren en configureren van WMPL? Als WordPress- en WPML-specialist in Antwerpen ben je bij ons in goede handen. Wij helpen alle eigenaren van WordPress-websites, ook als de website niet door ons gemaakt is.

Onze developer staat voor je klaar

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill