Leadinfo

Wil je achterhalen welke bedrijven jouw website bezoeken? Het is mogelijk met Leadinfo.

Elke bezoeker op je website is een potentiële nieuwe klant. Vaak zien we bedrijven een aantal keren terugkomen op websites voor ze uiteindelijk contact opnemen. En soms maken ze deze stap niet, maar waren ze wel geïnteresseerd. Met Leadinfo kom je te weten wie je website bezoekt. Een interessante mogelijkheid voor B2B marketing, want met die info zou je ervoor kunnen kiezen om zelf contact op te nemen.

Meer leads krijgen in een intuïtief overzicht

Je website bezoekers herkennen doe je met Leadinfo. Op die manier kom je te weten welke bedrijven jou bezoeken. Slechts 5% van je bezoekers zou contact met je opnemen na een bezoek, terwijl wel 40% van hen interesse heeft in je diensten. Toch zien deze bezoekers nog niet verloren. Met de info van Leadinfo kan van ook je andere website bezoekers leads maken. Erg handig om gerichter te kunnen marketen naar je publiek!

Leadinfo is een krachtig staaltje software dat IP-adressen van je bezoekers identificeert. Hiermee worden onbekende webbezoekers omgezet worden naar opvolgbare leads. Bovendien worden de verzamelde leads weergegeven in een zeer handig visueel overzicht. Op die manier weet je in een oogopslag wie je website bezoekt. Deze informatie is enorm waardevol voor het uitwerken van jouw marketingstrategie.

Motionmill Leadinfo portal

Leadinfo gebruiken? Dat komt met boordevol voordelen

  • Je ontdekt welke bedrijven jouw website bezoeken in een handig overzicht, dat gekoppeld wordt aan relevante informatie zoals het LinkedIn profiel en de contactgegevens van het bedrijf.
  • Ook kan je zien welke pagina’s bezocht worden door wie. Op die manier weet je welke pagina’s relevant zijn voor jouw potentiële klanten.
  • De data die je verzamelt is eenvoudig te exporteren naar een Excel-bestand.
  • Met Leadinfo geniet je van een naadloze integratie met andere systemen zoals Teamleader, Google Analytics en meer.
  • Leadinfo is GDPR-conform en is dus volkomen legaal te gebruiken zolang je dit gebruik vermeld in de privacyverklaring van je site. Enkel bedrijven waarvan hun gegevens publiek toegankelijk zijn worden geïdentificeerd door gebruik te maken van openbare bronnen. Op de website van Leadinfo kan je hier meer over lezen.

 

Motionmill is een trotse partner van Leadinfo

 

motionmill-partner-badge-leadinfo

 

Als officiële partner van Leadinfo kunnen wij instaan voor de installatie, configuratie en het verder beheer van deze software op uw website. Op die manier kan u anonieme bezoekers omzetten naar echte klanten!

Wij zijn een ervaren webbureau in Antwerpen en beschikken zover de nodige expertise om ook voor uw bedrijf meer, en betere, leads te vinden.

Van anonieme websitebezoekers klanten maken met Leadinfo?

Alexander Gaspar

Als je meer leads wilt verzamelen voor je bedrijf, ben je bij ons op het juiste adres. Onze online marketeer is je hier voor van dienst. Laat het ons dus weten als we je hiermee kunnen helpen.

Contacteer onze marketeer

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill