Gravity Forms

Bezoekers gegevens laten invullen? Met Gravity Forms bouw je snellere en betere formulieren.

Zonder plug-ins is het toevoegen van een formulier een heel karwei, maar met deze WordPress plug-in plaats je zorgeloos formulieren op je website. Dit kan gaan over eenvoudige contactformulieren, maar ook een uitgebreide quiz of enquête vormt voor Gravity Forms geen probleem. Wij vinden het alvast onmisbaar.

Formulieren bouwen was nog nooit zo eenvoudig

Als je ooit al een formulier bouwde met de standaard editor van WordPress, merkte je waarschijnlijk al snel dat de mogelijkheden maar beperkt zijn. Wij vonden dat ook. Daarom werkt Motionmill standaard met Gravity Forms voor de formulieren van elke website die door ons gebouwd wordt.

Een nieuw formulier opbouwen met Gravity Forms, is eenvoudig. Je formulieren bewerk je namelijk in een visuele editor. Je selecteert het soort velden dat je wilt en sleept ze naar hun juiste plaats. Je moet enkel nog een paar kleine instellingen controleren en je formulier is klaar voor gebruik.

gravity forms editor

 

Met add-ons maken we Gravity Forms nog krachtiger

Met een enorm aanbod van add-ons kan je Gravity Forms nog verder uitbreiden. Zit je met een spam probleem? Wil je dat klanten met PayPal kunnen betalen in je formulier? Wil je dat gebruikers een bestand kunnen uploaden van een formulier naar Dropbox? Het kan allemaal.

gravity forms addons

 

Overtuigd van de voordelen van Gravity Forms?

Jennifer Schleber Motionmill webdesign

Wil jij ook krachtige bouwen bouwen zonder dat er te veel tijd in kruipt? Motionmill kan je helpen met de installatie en configuratie van Gravity Forms. Ook kunnen wij de beste formulieren voor je bouwen. Aarzel dus niet om ons te contacteren als je met Gravity Forms wilt werken op je website.

Contacteer onze webdesigner

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill