Calendly

Met de Calendly plug-in maken we het eenvoudig om bezoekers een afspraak met je te laten boeken op jouw website. Het is een afspraak-tool dat ideaal geschikt is voor het boeken van een afspraak met individuen.

Calendly werkt namelijk rechtstreeks met je online kalender. Er wordt dus rekening gehouden met je planning, je zal nooit dubbel geboekt geraken. Afspraken worden automatisch gesynchroniseerd met je agenda software. En voor de eindgebruiker zorgt Calendly voor een intuïtieve ervaring tijdens het boeken van elke afspraak.

Een commercieel afsprakentool zonder zorgen

Als je gebruik maakt van Calendly voor het regelen van je afspraken, moet je je nooit meer zorgen maken over dubbele boekingen. Calendly is een moderne oplossing die zich rechtstreeks verbindt met jouw agenda. Enkel de beschikbare afspraaktijden worden getoond aan de bezoekers van je website. Tegelijkertijd zal Calendly nooit de inhoud van je agenda blootstellen, dus dat is al een zorg minder.

Slimme integratie met jouw agenda en meer

Calendly kan verbonden worden met alle gr0te online agenda-oplossingen. Google Calendar, Microsoft Office, Outlook Exchange Calendar en iCloud Calendar, het werkt allemaal. De online geboekte afspraken worden automatisch toegevoegd aan de agenda’s van beide partijen. Hier ga je dus enorm veel tijd mee besparen.

Buiten de populaire kalendersoftware werkt Calendly ook met een heleboel andere online tools. We lichten er enkele uit:

Online kalenders

Motionmill Calendly kalenders

Videovergaderen

Motionmill Calendly video conferencing

Online marketing

Motionmill Calendly marketing

Sales- en CRM-tools

Motionmill Calendly sales en CRM

Browserextensies en apps

Motionmill Calendly extensies en apps

Ook Motionmill maakt gebruik van Calendly

Ook wij vinden Calendly een bijzonder handige oplossing. Het bewijs? Onze bedrijfsstrategist, Mark Tollenaere, maakt er zelf gebruik van!

Benieuwd hoe dat eruitziet? We tonen het hieronder. Of wil je al ineens een afspraak boeken met Mark om de ideale afspraaktool voor jou bedrijf te bespreken? Ook dat mag.

Online afspraken op je website zonder zorgen?

Mark Tollenaere

Met Calendly zorgen we ervoor dat de bezoekers van je website gebruik kunnen maken van een slim afsprakentool, dat direct met je agenda verbindt en zo dubbele boekingen voorkomt. Als online bureau in Antwerpen zijn wij specialisten in webdevelopment, en de installatie of configuratie van de bijhorende online tools. Calendly is daar geen uitzondering op.

Al interesse, of benieuwd hoe wij je website nog meer kunnen optimaliseren? Neem dan zeker contact met ons op, de koffie staat klaar.

Contacteer onze bedrijfsstrategist

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill