Bookly

Met Bookly bieden we online boekingen aan op je WordPres-website met een geautomatiseerd reserveringssysteem. Dit doen we ook met de Calendly plug-in, maar Calendly is ideaal voor afspraken met individuen, terwijl Bookly andere voordelen heeft.

In vergelijking met Calendly zijn de boekingen van Bookly namelijk beter geschikt voor reservaties op een grotere schaal, zoals het boeken een ruimte of uit een groter team. Welke plug-in het meest geschikt voor jouw website hangt dus af van het soort gebruik dat je voor ogen hebt.

Complexe afspraken worden eenvoudig gemaakt

De Bookly plug-in is intuïtief: gebruikers kunnen zonder je te moeten contacteren een afspraak boeken via je website op elk uur van de dag. Zo besparen zowel jij als jou klanten tijd. Zowel beheerders als klanten kunnen zelfs een e-mail of sms-bericht ter bevestiging ontvangen.

 

Motionmill webbureau Antwerpen - Bookly frontend

Ook kan je de afspraken eenvoudig beheren en eventuele aanpassingen maken met de Bookly plug-in. Met het afsprakensysteem van Bookly zorgen we ervoor dat boekingen zelfs op een grotere schaal eenvoudig gemaakt worden!

Bookly is geschikt voor veel soorten bedrijven. Een afspraaktool implementeren op je website kan interessant zijn voor:

  • advocatenkantoren
  • restaurant bestellingen
  • reparatiediensten
  • spa & massage
  • privéklinieken
  • tandheelkundige afspraken
  • tickets reserveren
  • fitness lessen
  • en nog veel meer!

We zorgden voor zorgeloze boekingen bij The Floor

Motionmill Zaal huren in Antwerpen The Floor

The Floor is een zaal die je kan huren in Antwerpen waarvoor Motionmill en frisse website mocht bouwen. Om de online boeking van de zaal mogelijk te maken, maakten wij gebruik van Bookly als afspraaktool. Op die manier maken we het huren van de zaal eenvoudig voor zowel klanten als de eigenaar.

 

 

Wil je dit in actie zien? Dan moet je op de site van The Floor zijn!

Ontdek de site

 

Zorgeloze afspraken voor jouw team of locatie?

Jennifer Schleber Motionmill webdesign

Met Bookly maken we het voor je mogelijk! Motionmill is een ervaren online bureau in Antwerpen. Dankzij deze ervaring kennen wij de juiste oplossingen voor jouw WordPress-site. Of het nu gaat om Bookly, Calendly of een ander alternatief, wij kunnen de beste oplossing voor jou implementeren.

Contacteer onze webdesigner

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill