Yoast SEO

Met Yoast SEO vinden mensen je website sneller terug in hun zoekresultaten. Zo krijg je meer bezoekers.

Zoekmachine optimalisatie of SEO is cruciaal om zo hoog mogelijk in de resultaten van zoekmachines zoals die van Google, Yahoo! en Bing terecht te komen. Dit is dus erg belangrijk als je wilt dat mensen je website vinden, en wie wilt dit nu niet? Voor goede SEO zorgen kan een uitdaging zijn, maar met deze WordPress plug-in maken we het simpel en automatisch.

Controleer de weergave in zoekmachines in één oogopslag

Met Yoast SEO neem je controle over hoe zoekmachines je site weergeven. Standaard genereert een zoekmachine zoals Google automatisch een beschrijving van je website, maar met Yoast kan je ervoor zorgen dat resultaten de tekst weergeven die jij wilt. Yoast maakt het mogelijk om je zoekresultaten aan te passen naar wat optimaal is voor jouw website. Ook krijg je automatisch een handige preview te zien. Op die manier maken we het nog eenvoudiger om voor goede SEO te zorgen.

Yoast SEO zoekresultaat

Yoast analyseert je huidige SEO

De Yoast SEO plug-in analyseert de SEO-kwaliteit van je pagina’s en geeft dit resultaat weer wanneer je een pagina bewerkt. Zo weet je meteen wat je al goed doet en wat de verbeterpunten zijn.

Yoast SEO analyse

Sterke SEO nodig?

Alexander Gaspar

Je staat niet langer alleen in het bereiken van je doelen. Onze online marketeers bieden hulp. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt, met Yoast SEO zorgen we voor een goede SEO op jouw website. Zet jij de eerste stap?

Contacteer onze marketeer

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill