Heb je secties die je doorheen je site wilt gebruiken? Dan is ACF je vriend

Met Advanced Custom Fields breiden we de standaard eigenschappen van WordPress uit. Droom je van meer mogelijkheden in je WordPress tekst editor? Zijn er elementen die je graag doorheen je site wilt toevoegen, maar je weet niet hoe? Heb je titels en buttons in een speciale stijl nodig? Dit en meer zijn zaken die we met Advanced Custom Fields mogelijk maken. Zo zorgen we voor een intuïtieve WordPress-ervaring. Indrukwekkende pagina’s opmaken was nooit zo eenvoudig.

Advanced Custom Fields velden

 

ACF werkt met jouw WordPress thema

Als je door Motionmill een site laat bouwen, dan maken we vaak een eigen thema aan waar we Advanced Custom Fields bij integreren. Heb je echter al een bestaande site die gebouwd werd met WordPress? Ook dat is geen probleem. Het vergt wat codeerwerk langs onze kant, maar Advanced Custom Fields is compatibel met elk bestaand WordPress thema.

Advanced Custom Fields code

 

Sneller websites bouwen met ACF?

Hannelore Hauquier - Motionmill webdesign

Sneller WordPress webpagina’s bouwen in de juiste stijl? Dan heb je een developer nodig die voor jou velden kan aanmaken met Advanced Custom Fields. Als ervaren webbureau in Antwerpen hebben we er zo een. Hannelore, onze programmeu, is je hiervoor van dienst. Laat het ons dus weten als we je hiermee kunnen helpen.

Contacteer onze developer

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill