Advanced Custom Fields

Met Advanced Custom Fields bouwen we nog sneller websites in de juiste stijl en pas jij ze aan zoals je wilt.

Wil je meer plaatsen op je pagina dan gewoon wat standaard tekst? Waarschijnlijk wel. En vaak zal het een opmaak zijn die je doorheen je website hergebruikt. Dat kan ingewikkeld worden, maar geen paniek. Advanced Custom Fields maakt het mogelijk om eenvoudig de inhoud van je website aan te vullen met tekstvelden. Alles wordt automatisch naar de juiste opmaak omgezet. Wij bouwen je stijl uit, en jij zal er zorgeloos mee aan de slag kunnen gaan.

Heb je secties die je doorheen je site wilt gebruiken? Dan is ACF je vriend

Met Advanced Custom Fields breiden we de standaard eigenschappen van WordPress uit. Droom je van meer mogelijkheden in je WordPress tekst editor? Zijn er elementen die je graag doorheen je site wilt toevoegen, maar je weet niet hoe? Heb je titels en buttons in een speciale stijl nodig? Dit en meer zijn zaken die we met Advanced Custom Fields mogelijk maken. Zo zorgen we voor een intuïtieve WordPress-ervaring. Indrukwekkende pagina’s opmaken was nooit zo eenvoudig.

Advanced Custom Fields velden

 

ACF werkt met jouw WordPress thema

Als je door Motionmill een site laat bouwen, dan maken we vaak een eigen thema aan waar we Advanced Custom Fields bij integreren. Heb je echter al een bestaande site die gebouwd werd met WordPress? Ook dat is geen probleem. Het vergt wat codeerwerk langs onze kant, maar Advanced Custom Fields is compatibel met elk bestaand WordPress thema.

Advanced Custom Fields code

 

Sneller websites bouwen met ACF?

Hannelore Hauquier motionmill webdesign

Sneller WordPress webpagina’s bouwen in de juiste stijl? Dan heb je een developer nodig die voor jou velden kan aanmaken met Advanced Custom Fields. Als ervaren webbureau in Antwerpen hebben we er zo een. Hannelore, onze programmeu, is je hiervoor van dienst. Laat het ons dus weten als we je hiermee kunnen helpen.

Contacteer onze developer

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill