MultiSafepay

Met MultiSafepay maken we het bezoekers mogelijk om veilig en eenvoudig te betalen op je website.

Dit betrouwbaar betaalplatform biedt zo goed als elke betaalmogelijkheid aan. Bankoverschrijvingen, iDEAL, American Express, Bancontact, Visa, Maestro, Paypal, Apple Pay, Google Pay of zelfs gift cards? Dit en nog meer wordt ondersteund. Zo bied je gebruikers de flexibiliteit aan die ze verlangen van online betalingen.

Meer betaalmogelijkheden betekent meer verkoop

Vaak voegen potentiële kopers wel producten toe aan hun winkelmandje, maar haken ze toch af. Hoe kan je dit voorkomen? MultiSafepay kan helpen, want wel 8% van deze afhakers zou dit doen omdat de betaalmethode die ze verkiezen niet aanwezig was. Het is dus duidelijk een probleem. Hoe meer betaalmethodes je kan aanbieden, hoe beter.

MultiSafepay toevoegen aan je webshop is eenvoudig

MultiSafepay integreert zich naadloos in de grote e-commerce platformen. Heb je al een webshop die gebouwd werd met een platform zoals WooCommerce, Magento of Shopify? Dan is het eenvoudig om je betaalmogelijkheden er mee uit te breiden. MultiSafepay biedt hier meerdere plug-ins voor aan. De kans is zeer groot dat we Multisafe kunnen toevoegen aan je bestaande website.

Meer betaalmethoden aanbieden met MultiSafepay?

Hannelore Hauquier motionmill webdesign

Kan je hulp gebruiken bij het downloaden, installeren en configureren van MultiSafepay? Als WordPress- en webwinkel-specialist in Antwerpen ben je bij ons in goede handen. Wij helpen alle eigenaren van WordPress-websites, ook als de website niet door ons gemaakt is.

Onze developer staat voor je klaar

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill