Leadconversie voor kant-en-klaar silo’s

Soms is je product zo duidelijk dat je er niet veel woorden aan vuil moet maken. Je wilt klanten gewoon de mogelijkheid bieden om direct te bestellen. Dit was het uitgangspunt voor de website van Megamix, waar je een offerte voor kant-en-klaar silo’s van mortel, cement of stabilisé kan opvragen. Op de homepagina staat een gedetailleerd offerteformulier om leads mee te converteren. De sales-afdeling doet de rest. In een opzet zoals deze mag je de social proof echter niet uit het oog verliezen. Mexamix zorgde daarom voor voldoende testimonials en referenties.

Bedrijfs-fotoshoot

Voor een website zoals megamix.be is het noodzakelijk om je product of dienst realistisch in beeld te brengen. Onze fotograaf ging daarom een dag op pad met de Megamix crew.

 

Bezoek megamix.be

Wil je een website die de aandacht trekt en je meer laat verkopen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill