Op slimme wijze leads genereren met online formulieren

Met de juiste online formulieren genereer je snel leads. Wij geven je een professionele website met de perfecte formulieren, zodat je bezoekers omzet in klanten.

Van eenvoudige formulieren tot volledige surveys of gedetailleerde offerte-aanvragen: we integreren ze vlotjes in je website. Een formulier zichtbaar voor iedereen of enkel voor ingelogde bezoekers? Jij kiest. En we zorgen ervoor dat het formulier helemaal in de stijl van jouw website en jouw huisstijl is opgemaakt.

Contactformulieren laten maken

Met eenvoudige online formulieren kunnen bezoekers:

  • Meer info vragen;
  • Intekenen op een mailinglijst of een actie;
  • Vragen om gecontacteerd te worden.

De data die je verzamelt worden bijgehouden in een database en/of meteen naar je CRM-toepassing gestuurd.

Een formulier tijdelijk online zetten

Je wilt een formulier voor een actie die bepaalde dagen loopt of een actie die enkel geldig is voor de eerste 100 die intekenen? Dat is gemakkelijk in te stellen. Zo hoef jij niet om middernacht een formulier offline te halen of zelf het aantal inzendingen bijhouden.

Gedetailleerde offerte-aanvragen

Tijdens een eerste contactmoment vraag je best niet te veel info of inspanning van een bezoeker. Dan is de kans dat ze afhaken groter. Zorg dus eerst dat je de basisgegevens hebt. Dan kan je daarna gericht te werk gaan in het overhalen van je klant.

Wanneer de tijd rijp is, en je vermoedt dat de betrokkenheid groot is, kan je ook gedetailleerde formulieren tonen. Zo maakt je bezoeker meteen een offerte op maat, die rechtstreeks naar zijn en jouw mailbox wordt gestuurd.

We programmeren het formulier zodanig dat alleen relevante vragen of opties worden getoond op basis van eerdere keuzes of antwoorden. Door de vragen mooi en handig op te splitsen over verschillende pagina’s, maken we het zeer gebruiksvriendelijk.

Zo maakten we bijvoorbeeld voor een autobedrijf al eens een tool waarmee hun verkopers online, samen met de klant, een volledige configuratie van een laadbak kunnen maken. Met als resultaat een complete, gedetailleerde offerte op maat.

Efficiënte conversie-optimalisatie

Wil je meer ingevulde formulieren en dus meer leads genereren? Dan gaan we kijken hoe we de formulieren kunnen verbeteren. Conversie-optimalisatie heet dat.

Zelf een nieuw formulier aanmaken of één dat zijn nut bewezen heeft gebruiken in aangepaste vorm? Je maakt zoveel formulieren als je wil. Je kan dan testen welk type formulieren de beste resultaten oplevert.

Maar hoe begin ik eraan?

Reken op ons om dat helemaal samen met je uit te denken. Ofwel zetten we je al een eind of weg ofwel maken we het voor jou helemaal op maat. Kom eens op de koffie.

 

Vul het onderstaand formulier in (zie je wel hoe handig zo’n formulier is?):

Privacy(Vereist)
Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill