Webdesign

Blogboek 2021 Motionmill

(B)logboek 2021

Dit zijn de belangrijkste lessen op het vlak van webdesign, marketing, branding en storytelling die mijn collega’s dit jaar hebben geleerd.

WooCommerce Payments

WooCommerce Payments nu ook beschikbaar in België: de 11 grote voordelen

Heb je een WooCommerce-webshop? En zoek je een manier om veilig betalingen te accepteren, de cashflow bij te houden en inkomsten vanaf je dashboard te beheren? Dan is de plug-in WooCommerce Payments de oplossing die je zoekt. Ik vertel je wat de voordelen van WooCommerce Payments zijn voor jou en je klanten.

WordPress trends 2022

Mijn top 5 WordPress-websitetrends voor 2022

Omdat ik als websitebouwer ook de voorkeur geef aan WordPress, en veel van de lezers van deze blog ondernemers zijn met een WordPress-website, wil ik je graag laten zien wat je in het nieuwe jaar kan verwachten op het vlak van website-ontwikkeling.

WordPress-specialist

Wanneer mag een webdesigner zich een WordPress-specialist noemen?

Wat maakt dat een webdesigner zich een WordPress-specialist kan noemen? Deze vraag is relevant voor iedereen die overweegt een WordPress-website te laten maken, maar geen genoegen wil nemen met amateurwerk. Ik presenteer je mijn 7 eisen waar een WordPress-webdesigner aan moet voldoen voordat hij zich een WordPress-specialist mag noemen.

Motionmill webdesign Antwerpen