Geef je bedrijf een gezicht

Elk bedrijf heeft nood aan gezicht. Dat gezicht wordt vooral bepaald door jouw bedrijfsverhaal. Maar dat gezicht bestaat uit verschillende facetten. Van een sterk logo tot een mooie website: het draagt allemaal bij aan jouw uitstraling. Gebruik deze tools dus om jouw gezicht ‘op te maken’!

Ik geef je enkele tips om hiervoor te zorgen.

De facetten die jouw ‘gezicht’ creëren

Jouw bedrijfsgezicht bestaat uit verschillende facetten:

Voor elk van die facetten hebben we iemand in huis die gretig aan de slag gaat voor jou. We zouden kunnen stellen dat het internet nog weinig geheimen voor ons heeft, maar dan zouden we te hoog van onze toren blazen. Wel zitten we met een team dat onophoudelijk research doet om de laatste trends en nieuwigheden uit te pluizen. Kortom: denk online communicatie, denk Motionmill.

 

Laat je zien!

Tijdens één van de sessies van ons nieuwste initiatief, The Social Media Club, predikten we dat online nooit zonder offline communicatie kan. De twee vullen elkaar aan waar nodig en maken samen deel uit van een algehele aanpak, van één groot communicatieplan van jouw bedrijf.

Dit betekent dat je af en toe dat gezicht dat je gecreëerd hebt ook letterlijk moet laten zien: naar buiten komen dus. Net dat is waar veel bedrijven het vandaag de dag moeilijk mee hebben. Het is makkelijk ons te verschuilen achter allerhande profielen en online te communiceren met elkaar, maar een gesprek in de echte wereld, een echte confrontatie, is uiteindelijk toch datgene waar je naar streeft. Samenzitten met je klant en samen plannen maken. Ook dit echte gesprek, dit letterlijk je gezicht tonen, moet je oefenen. Je kan misschien een cool logo hebben, maar als je je product niet op een degelijke manier uitgelegd krijgt (op een netwerkevent bijvoorbeeld), verdwijnt die goede indruk van dat logo als sneeuw voor de zon.

The Social Media Club Antwerpen

Infosessie van The Social Media Club

 

The Social Media Club

Laat nu net dit, het letterlijk tonen van je gezicht, ook één van die goede voornemen van Motionmill zelf zijn. Practice what you preach! We besloten om zelf meer naar buiten te komen. We zakten als team af naar een aantal netwerkevents en dit had resultaat: er kwamen een aantal leuke projecten uit voort!

Ook organiseerden we met The Social Media Club een aantal infosessies rond social media. Een kritische vraag van een mogelijke klant beantwoorden in real life is heel wat moeilijker, maar als je op een juiste manier je expertise toont, zal deze potentiële klant des te sneller overtuigd zijn van jouw kunnen.

Kom dus zeker ook je gezicht tonen! Bezoek de website van The Social Media Club.

Gratis wijzer worden

Wil je vaker kwaliteitsartikelen zoals dit lezen? En dat helemaal gratis? Wij delen onze kennis met je. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 1 keer in de twee weken een leerzame, mooie, grappige, gelukkig makende mail.

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill