Wat goede online branding moet doen

Het is eenvoudig:

“Goede branding verhoogt de gevoelswaarde van je merk.”

Jouw branding is vaak het eerste wat iemand ziet: je logo op de winkeldeur, je huisstijlkleuren in een brochure, je fotografie in een advertentie, je brochure op een beurs. Zorg er daarom voor dat (potentiële) klanten het gevoel krijgen dat jouw product een hoge waarde heeft. De gevoelswaarde bepaalt voor een groot deel hoeveel een klant bereid is te betalen voor jouw product of dienst.

Branding Antwerpen - Motionmill 2

De eerste stap naar een sterke identiteit

Wanneer wij voor jou een sterke identiteit creëren, gaan we uit van het karakter van je product of dienst. Wij maken een merk dat aansluit bij de doelgroep:

  • We nemen de tijd om jou te leren kennen. Wat is de kern van je bedrijf? Wat is je verhaal? Wie wil je bereiken? Wie zijn je concurrenten en hoe kan jij je onderscheiden?
  • Vervolgens maken we een moodboard waarin we 100% van onze creativiteit verwerken;
  • Het is tijd om te schetsen. In een presentatie laten we onze ideeën zien. Wij vertellen onze visie, jij geeft feedback;
  • We gaan over tot het uitwerken van je branding. Afhankelijk waarvan je behoefte hebt, maken we het logo, de huisstijlvormen en de kleuren;
  • Een huisstijlgids zorgt ervoor dat je zelf aan de slag kan met je nieuwe identiteit. En uiteraard ontvang je van ons alle bestanden.

Tijd voor koffie?

Copywriting als strategisch instrument

Regelmatig een copywriter inhuren is van groot belang voor een merk. Foutloze teksten zijn immers doorslaggevend voor je geloofwaardigheid.

Vergeet ook niet dat goede copywriting bijdraagt aan je vindbaarheid in Google. Hoger in Google komen is van belang om potentiële klanten op je website te krijgen.

Onze copywritingdiensten

Fotografie verhoogt de merkwaarde

Afbeeldingen van een hoge kwaliteit zijn scherp en sluiten qua sfeer aan op de rest van je branding. Daarnaast laten goede foto’s zien wat je verkoopt. Goede fotografie is mooi én functioneel.

Perfecte fotografie is belangrijk voor je merkwaarde. Zijn je foto’s van uitmuntende kwaliteit, dan stijgt de gevoelswaarde. Hoeveel men wil betalen voor jouw product wordt bepaald door fotografie.

Lees wat onze fotograaf voor jou kan doen.

Fotografie Antwerpen - Motionmill

Wij verzorgen jouw branding

Jennifer Schleber - Motionmill webdesign

Wees ervan verzekerd dat jouw doelgroep zich kan identificeren met je merk. Ons brandingteam maakt van jouw klanten merkambassadeurs. Laat je ons weten wanneer we mogen beginnen?

Mail ons brandingteam

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill