Social Media

Met social media kun je als bedrijf een ongekend groot aantal mensen bereiken. Dat biedt kansen, want sommige van die mensen zijn bestaande klanten bij wie je top of mind wil blijven, en anderen zijn potentiële klanten. De grote reuzen in de social mediawereld (Instagram, YouTube en Facebook) hebben letterlijk miljarden gebruikers. Zelfs al zou jouw bedrijf slechts een fractie van deze mensen bereiken, dan nog heb je het over interactie met enorme aantallen mensen. En die mensen kopen op een dag misschien een product of dienst bij jou.

Onze specialist in social media uit Antwerpen vertelt hoe je het moet aanpakken.

Stel de juiste doelen

Ben jij al aan boord? Je mag de social mediaboot niet missen. Je wilt niet degene zijn die hopeloos alleen aan wal blijft staan. Aan de andere kant: je wilt ook niet diegene zijn die investeert in social media zonder resultaat. Terecht dat je er even over nadenkt. Ook al is “iedereen” actief op social media, je begint er niet aan als een kieken zonder kop.

Tal van argumenten houden je mogelijk tegen om er echt mee aan de slag te gaan:

  • Je wilt wel, maar weet niet hoe;
  • Social media zijn tof, maar werken niet binnen de sector waarin jij actief bent;
  • Waarom zou je er überhaupt in investeren als social media toch gratis beschikbaar zijn?
  • Social media zijn niet geschikt voor B2B;
  • Social media zijn gewoon niets voor jou;
  • Je bent actief op social media, maar zonder resultaat.

 

De vraag is niet meer of je actief moet zijn op social media. De vraag is hoe je dat moet doen. En als je social media links laat liggen, moet je heel goed weten waarom.

Eén ding is zeker: als je niet weet wat je wilt bereiken met social media, zal je nooit succes oogsten. Alles begint bij het stellen van de juiste doelen.

Wij zijn sociaal

Om al jouw vragen over social media op te vangen, staan we graag voor je klaar. Vandaag de dag zou social media standaard deel uit moeten maken van jouw (online) marketingstrategie. Waarom die online tussen haakjes? Omdat online niet zonder offline kan. Beiden moeten op elkaar afgestemd zijn. Social media is geen onafhankelijke speler. Het moet een plek krijgen binnen je totale marketingverhaal.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan? Inderdaad. Het klinkt misschien logisch of eenvoudig, maar dit vertalen naar de praktijk is een ander paar mouwen. We helpen je om social media een plek te geven binnen je communicatie- en marketingmix.

Je kan bij ons terecht voor:

  • Analyses en plan van aanpak;
  • Brainstorms en input voor acties;
  • Workshops;
  • Consultancy op maat en support.

Op zoek naar een expert in social media?

Social media kennen voor ons geen geheimen. Wij zijn een expert uit Antwerpen. Wij werken voor klanten in heel België. Misschien binnenkort ook voor jou?

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Motionmill