Social Media

Met social media kun je als bedrijf een ongekend groot aantal mensen bereiken. Dat biedt kansen, want sommige van die mensen zijn bestaande klanten bij wie je top of mind wil blijven, en anderen zijn potentiële klanten. De grote reuzen in de social mediawereld (Instagram, YouTube en Facebook) hebben letterlijk miljarden gebruikers. Zelfs al zou jouw bedrijf slechts een fractie van deze mensen bereiken, dan nog heb je het over interactie met enorme aantallen mensen. En die mensen kopen op een dag misschien een product of dienst bij jou.

Onze specialist in social media uit Antwerpen helpt jou met het bereiken van je marketingdoelen via social media.

Gecertificeerd voor Facebook, Instagram en Messenger

Wij zijn ontzettend trots op onze Blueprint Certification van Facebook. De Blueprint Certification is het programma van Facebook voor professionals in digitale reclame die geavanceerde vaardigheden op het gebied van Facebook-marketing bezitten.

Chiele Thora, online marketeer bij Motionmill

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Het Facebook Media Buying Professional-certificaat wordt toegekend aan professionals in digitale advertenties die bekwaam zijn in de tools, het advertentiebeleid en best practices die vereist zijn om advertenties op Facebook, Instagram en Messenger te kopen.

Wij zijn sociaal

Vandaag de dag zou social media standaard deel uit moeten maken van jouw (online) marketingstrategie. Waarom die online tussen haakjes? Omdat online niet zonder offline kan. Beiden moeten op elkaar afgestemd zijn. Social media is geen onafhankelijke speler. Het moet een plek krijgen binnen je totale marketingverhaal.

We helpen je om social media een plek te geven binnen je communicatie- en marketingmix. We zijn gecertificeerd voor Facebook, Instagram en Messenger, en hebben gedegen kennis van LinkedIn en Pinterest.

Je kan bij ons terecht voor:

  • Analyses en plan van aanpak;
  • Contentcreatie;
  • Adverteren in social media;
  • Brainstorms en input voor acties;
  • Workshops;
  • Consultancy op maat en support.

Op zoek naar een expert in social media?

Social media kennen voor ons geen geheimen. Wij zijn een expert uit Antwerpen. Wij werken voor klanten in heel België. Misschien binnenkort ook voor jou?

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill