Social media bouwt een brug tussen jou en je klant

Met social media kun je als bedrijf een ongekend groot aantal mensen bereiken. Dat biedt kansen, want sommige van die mensen zijn bestaande klanten bij wie je top of mind wil blijven, en anderen zijn potentiële klanten. Reuzen als Instagram, YouTube en Facebook hebben letterlijk miljarden gebruikers!

Onze specialisten in social media uit Antwerpen helpen jou met het bereiken van je online marketingdoelen.

Gecertificeerd voor Facebook, Instagram en Messenger

“Wij zijn ontzettend trots op onze Blueprint Certification van Meta. De Blueprint Certification is het programma van Meta voor professionals in digitale reclame die geavanceerde vaardigheden op het gebied van Facebook-marketing bezitten.”

Alexander Gaspar, online marketeer bij Motionmill

Het Meta Media Buying Professional-certificaat wordt toegekend aan professionals in digitale advertenties die bekwaam zijn in de tools, het advertentiebeleid en best practices die vereist zijn om advertenties op Facebook, Instagram en Messenger te kopen.

Meta Blueprint certified

Wij zijn sociaal

Vandaag de dag zou social media standaard deel uit moeten maken van jouw (online) marketingstrategie. Waarom online tussen haakjes? Omdat online niet zonder offline kan. Beiden moeten op elkaar afgestemd zijn. Social media is geen onafhankelijke speler. Het moet een plek krijgen binnen je totale marketingverhaal.

We helpen je om social media een plek te geven binnen je communicatie- en marketingmix. We zijn gecertificeerd voor Facebook, Instagram en Messenger, en hebben gedegen kennis van LinkedIn en Pinterest.

Je kan bij ons terecht voor:

  • Analyses en plan van aanpak;
  • Contentcreatie;
  • Adverteren in social media;
  • Brainstorms en input voor acties;
  • Workshops;
  • Consultancy op maat en support.

Op zoek naar hulp voor je social media?

Social media kennen voor ons geen geheimen. Wij zijn een ervaren bureau uit Antwerpen met klanten in heel België. Misschien werken we binnenkort ook voor jou? Wél als jij de eerste stap zet.

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill