Communicatiebureaus

samenwerkingen met collega’s

Goede samenwerkingen versterken alle partijen. Daarom zien wij andere communicatiebureaus niet als concurrenten, maar als collega’s. Want er wordt veel samengewerkt! Communicatiebureaus in Antwerpen en omgeving vullen elkaar aan: wat een ander niet kan, dat kunnen wij, en vice versa.

Wat we voor hen deden:

Branding Webdesign Online Marketing Storytelling

omdat wij alles van webdesign weten

Veel communicatiebureaus hebben een specialisme: online marketing, printmedia, noem maar op. Niet ieder bureau is dus sterk in webdesign. Er wordt daarom vaak bij ons aangeklopt wanneer er een website gemaakt moet worden:

Deze communicatiebureaus namen een professionele website op in de communicatiestrategie voor hun klant. Voor het ontwerp en het bouwen van een website klopten ze bij ons aan. Omdat wij alles van webdesign weten.

Motionmill gebruikte WordPress als CMS voor deze websites. WordPress heeft een goede reputatie. Het is flexibel, veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

Maatwerk voor websites

Maar ondanks alle eenvoud en gebruiksgemak van WordPress vraagt een website voor een bedrijf net iets meer dan de standaard installatie. WordPress installeren, een theme kiezen en klaar is Kees? Neen, niet in dit geval. Het moet allemaal wat minutieuzer als die website rechtstreeks of onrechtstreeks inkomsten genereert.

De vereisten voor een winstgevende website zijn talrijk:

  • Een goeie, betrouwbare hosting, want ze verwachten veel verkeer. Op elk moment van de dag. En alle informatie moet snel beschikbaar zijn voor gebruikers.
  • Een veilige installatie, zodat niemand aan gevoelige informatie kan. Hun klanten hebben een reputatie hoog te houden.
  • Inzicht in alle mogelijke functionaliteiten en plug-ins die de veelzijdigheid van WordPress waarmaken. En die probleemloos laat samenwerken met andere toepassingen zoals CRM-toepassingen, mailing programma’s, noem maar op. Zodat deze website effectief een vlotte schakel wordt in die communicatiestrategie.
  • Een hedendaags ontwerp op maat van de huisstijl, vertaald naar een uniek WordPress-webdesign.

Een partner met kennis van zaken

Communicatiebureaus uit heel België en Nederland zijn erg welkom bij Motionmill. Websites bouwen is wat we graag doen.

Dit zijn de vijf vereisten waar we mee werken bij iedere website die we bouwen:

  1. WordPress voor onze klanten optimaal laten functioneren.
  2. Een design dat inspeelt op de gebruikservaring en de vindbaarheid van de website niet in de weg zit.
  3. Strikte veiligheidsmaatregelen zonder in te boeten aan gebruiksgemak.
  4. Een logische opbouw waarin alle inhoud en toepassingen tot hun recht komen.
  5. Kortom: met al deze elementen samen een sterk verhaal vertellen.

Uitdaging?

Ja, soms wel. Samenwerken is niet altijd makkelijk. Communicatiebureaus of hun klanten kunnen veeleisend zijn. Ja, maar ze hebben gelijk, dat zijn wij ook. Dat maakt het voor ons ook boeiend. Meedenken met onze klanten. Testen. Oplossingen aanreiken.

Het moet kloppen, staan als huis. Pas dan zijn wij ook tevreden van de resultaten:

Altijd op zoek

Motionmill is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Vertegenwoordig je een communicatiebureau? Zie je de meerwaarde in een samenwerking met Motionmill? Kom dan eens langs voor een kop koffie. Neem vandaag nog contact met ons op.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill