Bobber

Een dynamische website voor een duurzame klant

Bobber klopte bij ons aan voor een website die de duurzame visie van de onderneming volledig weerspiegelt. Deze dienstverlener richt zich namelijk op de ontwikkeling van vastgoedprojecten met een positieve maatschappelijke impact. Het ruimtelijk advies van Bobber leidt tot een gezonde en gevarieerde leefomgeving. Zulke duurzame klanten verwelkomen we met open armen bij Motionmill.

We vertrokken vanuit de aangeleverde tekst van de klant, een bestaand logo en een mooie visie die aansluit bij de onze. Het resultaat was een dynamische website vol leven, die deze visie in één oogopslag communiceert. Hoe hebben we dat gerealiseerd? Met een optimale ruimtelijke indeling!

Wat we voor Bobber deden: Webdesign

Bobber kreeg een unieke website waarin de visie van het bedrijf volledig wordt weerspiegeld.

We deelden de inhoud op in 3 belangrijke pilaren, ontwikkelden een vriendelijk webdesign dat perfect past bij deze klant en zorgden voor leven met een unieke animatie.

 

Bobber mockup - Een dynamische website voor een duurzame klant - Motionmill webdesign Antwerpen

Orde scheppen met de 3 P’s van Bobber

De visie van Bobber is samen te vatten in 3 pilaren:

People – Bobber hecht belang aan het menselijk aspect en de levenskwaliteit in haar projecten.
De onderneming streeft onder andere naar betaalbare huisvesting die toegankelijk is voor iedereen.

Planet – Bobber engageert zich om planet-centric principes voorop te stellen bij de concretisering van al haar projecten.
Zo engageert Bobber zich voor een circulaire aanpak en CO2-neutraliteit.

Profit – Bobber past in al haar vastgoedprojecten principes toe om waarde te genereren.
Hiermee beoogt Bobber financieel rendabele vastgoedontwikkelingen die bijdragen aan duurzaamheid en levenskwaliteit.

 

Vanuit deze 3 principes zijn we ook vertrokken voor het webdesign.

Toen Bobber ons de inhoud voor de website bezorgde, was deze indeling nog niet gemaakt. Door de teksten te herwerken in deze opdeling, hebben we de boodschap verduidelijkt. Zo hebben we een indeling verkregen die we ook konden toepassen op de structuur van de website.

Hiermee hebben we een website gebouwd die onmiddellijk weergeeft waar Bobber voor staat.

Webdesign geïnformeerd door het logo

Toen Bobber bij ons aanklopte, hadden ze nog geen website. Het uitwerken van de grafische stijl van het webdesign was dus aan ons. Maar wat Bobber wel al had, was een heuvelachtig logo. Na een paar grafische experimenten werd ook beslist dat dit logo behouden zou worden. Dit logo vormde het startpunt van ons webdesign.

  • De zon en heuvels vormden interessante grafisch elementen. De afgeronde vormen stralen vriendelijkheid uit en sluiten ook volledig aan bij hun duurzame visie. We hebben deze ronde vorm dan ook doorgetrokken doorheen de website met passende graphics. Ook foto’s worden automatisch omgezet naar de unieke heuvelvorm en ronde zon. Dit zorgt al meteen voor een unieke look die helemaal Bobber is.
  • Ook de kleuren van het logo waren al helemaal perfect. Het frisse groen en het warme geel werden dus verwerkt in het design. En om dit design helemaal af te maken, vulden we het nog aan met een zachter groen als achtergrondkleur. De zachte tint bevordert de leesbaarheid en zorgt voor rust.
  • Dit hebben we gecombineerd met een strak lettertype dat de moderne boodschap van Bobber helder weergeeft.
  • En we zorgden voor voldoende ruimte in het design, zodat de inhoud te lezen is in een rustige omgeving. Dat past natuurlijk goed bij de ruimte die Bobber nastreeft in het echte leven!
  • Ten slotte wordt ook Bob(ber) prominent doorheen de site weergegeven, zodat bezoekers al een persoonlijke connectie kunnen vormen met deze adviseur.

Deze designkeuzes maken de website van Bobber een vriendelijke, moderne plek die de inhoud van de site perfect ondersteunt.

Bobber screenshot wat wij doen - Dynamische website voor een duurzame klant - Motionmill webdesign Antwerpen

Bobber homepagina animatie

Een animatie als kers op de taart

Een eerste indruk is altijd bepalend. En bij Bobber zit die eerste indruk echt goed.

Dit was project met een bescheiden budget, maar we hebben hier toch een van onze dynamische webanimaties kunnen bouwen die het merk nog meer versterkt. Deze toevoeging op de homepagina is niet alleen mooi, ze zorgt er ook voor dat de boodschap van het bedrijf nog beter wordt overgedragen. Een druk bebouwde stad wordt vervangen door een toekomstgerichte plek waar ruimte is voor de mens. Klanten zien dus direct welke vastgoedprojecten Bobber voor ogen heeft.

 

Ontdek een onderneming die bouwt aan een betere samenleving.

En ontdek de dynamische WordPress-website die we hiervoor hebben gebouwd.

Bezoek bobber-consultancy.be

Wil jij ook een dynamische WordPress-website die je merk weerspiegelt?

Bij Motionmill bouwen we niet zomaar websites. We luisteren naar je verhaal, denken met je mee en bouwen een site die écht bij jou en je onderneming past.

Wij zijn namelijk meer dan WordPress-experts in Antwerpen. Profiteer van onze expertise in strategie, online marketing, branding en storytelling om je online doelen waar te maken. Zullen we samenwerken aan jouw volgende project?

Bel, mail of bezoek ons

Motionmill