WordPress-integratie laat je website samenwerken met andere tools

WordPress is een fantastische tool om websites mee te bouwen, dat is bekend. Maar WordPress is helemaal te gek als het aankomt op samenwerken met andere software. Het is deze combinatie van WordPress met technische toepassingen die we WordPress-integratie noemen. En het is een van onze expertises.

Voorbeelden van WordPress-integratie

Je kunt het zo gek niet maken of wij bouwen het. We integreerden WordPress al een paar keer met SalesForce. We lieten Vtiger en WordPress met elkaar praten. We koppelden WordPress websites met Etsy. Je wilt je webshop beheren in Briljant en je producten online tonen in WordPress? Geen enkel probleem! Dankzij de uiterst flexibele API van WordPress kan er op (bijna) elk modern systeem worden ingehaakt.

In de basis komt het neer op het volgende:

Je hebt een WordPress-emmer en een andere software-emmer.

En daarvan maak je met behulp van een API-slangetje communicerende vaten. En dan gaat dat wat je kiest van de ene emmer naar de andere of omgekeerd.

Simpel, toch? We maken het alleszins simpel. Voor jou.

Sterk in customization van WordPress

Jouw website als een intranet? Formulieren op je website die informatie rechtstreeks in jouw CRM-toepassing plaatsen? Via je website projecten of events beheren? Er zijn zoveel toepassingen waarbij data van je website naar je businesstools en terug moet. We kunnen het voor je regelen.

Ben je op zoek naar een specifieke toepassing? Heb je een vraag hoe je je website kan integreren met je andere business tools? Laat het ons horen, we denken graag met je mee.

Zoek je een technische WordPress-partner?

Wij zijn een WordPress-bureau in Antwerpen. Wij werken technische oplossingen uit voor klanten in heel België (en daarbuiten). Wil je ontdekken voor welke bedrijven wij al gewerkt hebben? Bekijk dan onze referenties.

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill