Stroomfixers

Stroomfixers: Voordelige energie zonder moeite

Stroomfixers kwam bij Motionmill met een ambitieus project: een platform voor de groepsaankoop van groene energie afgestemd op de klant. Bij Stroomfixers registreer je één keer. Vervolgens ontvang je op vaste tijdstippen voorstellen voor energieveilingen voor groene stroom in je mailbox. Een voordelig energievoorstel zonder dat je er moeite voor moet doen en dat volledig gratis?! Dat is Stroomfixers, mogelijk gemaakt dankzij onze API-expertise.

Wat we voor Stroomfixers deden: Webdesign , API-koppeling

Kan zoiets echt zonder moeite?

Jazeker, dankzij onze API-expertise.

Motionmill zorgde voor e-mail automatisatie met slimme API-koppelingen. 

Motionmill webdesign Antwerpen - Stroomfixers slimme veilingsite met geautomatiseerde SendinBlue mailings

 

Een grootschalig project met een mooi resultaat

We zijn bij Motionmill trots op onze referentie, want een grootschalig project zoals dit op een kort timeframe in de stijgers zetten is geen sinecure. Gelukkig was Stroomfixers goed voorbereid om dit platform voor groene energieveilingen door ons te laten bouwen. Ze bezorgden ons een uitgebreide wireframe van de belangrijkste schermen, een gedetailleerd overzicht van alle gebruikers-scenario’s en een complex schema voor de aan de website gekoppelde e-mail automatisatie.

Door het project in duidelijk afgebakende fases op poten te zetten en tussentijds regelmatig te overleggen konden we snel schakelen en waar nodig bijsturen.

Motionmill webbureau Antwerpen - Stroomfixers screenshot homepagina

sendinblue logo

Sendinblue is een krachtig en flexibel platform voor e-mail marketing.

Met Sendinblue bieden we een e-mailsysteem aan dat geschikt is voor zowel kleinere als grote ondernemingen. Wil je automatisch e-mails sturen? Droom je van de opzetting van een volwaardige e-mail marketing campagne? Met de Sendinblue WordPress plug-in maken we dit mogelijk. Zo groeien we samen je bedrijf uit en verlies je geen contact met je klanten.

Slimme e-mail automatisatie met Sendinblue

Om een platform zoals Stroomfixers te doen werken, moet je het je gebruikers zo gemakkelijk mogelijk maken. Geen ingewikkelde registratieprocedures of gezoek naar de laatste energieveilingen, maar zoveel mogelijk geautomatiseerd.

Om de Stroomgenoten op regelmatige tijdstippen op de hoogte te brengen van de geplande veilingen, maakten we gebruik van Sendinblue. De klant bezorgde ons een indrukwekkend schema van acties die elk een specifieke email triggeren, verstuurd vanuit Sendinblue. Het was onze taak om deze triggers slim te koppelen aan de nieuwe WordPress-website door gebruik te maken van de juiste APIs. Hiervoor maakten we zowel gebruik van de API van Sendinblue als een stedendatabank API.

Op basis van de gegevens die gebruikers invoeren, zorgen we ervoor voor dat we automatisch relevante prijsvoorstellen uitsturen. Er wordt zowel rekening gehouden met meerdere factoren, zoals je type energieaansluiting, je locatie en je verbruik. Het slimme systeem dat hierachter zit bespaart zowel Stroomfixers als klanten tijd en geld.

Wij bouwen slimme WordPress-websites met onze API-expertise

Voor dit project koppelden we alle relevante triggers op de site door middel van de API en bouwden zo een set van geautomatiseerde e-mails. Een stevige doordenker voor ons team van developers, maar een must om Stroomfixers onnodig handmatig werk te besparen en het hele proces op wieltjes te laten lopen. Gelukkig hebben wij de nodige expertise om dit soort koppelingen te leggen tussen interne en externe systemen.

Wil je weten wat we nog meer kunnen koppelen met bedrijfssoftware om dit soort slimme websites te bouwen?

Ontdek onze expertise in API, CRM en E-commerce

Motionmill webbureau Antwerpen - Stroomfixers screenshot voordelen

Bezoek de groene energieveilingen van Stroomfixers

Wil jij zien hoe dit slim systeem in elkaar zit?

Bezoek stroomfixers.be

Wil ook jij een slimme nieuwe website?

Heb je een nieuwe website nodig die je zelf up-to-date kan houden? Heb jij interesse in slimme automatisatie waarmee je tijd kan besparen?

Wij zijn dé WordPress-experts uit Antwerpen. Wij ontwerpen en bouwen jouw website.

Bel, mail of bezoek ons

Motionmill