Mooie nieuwbrieven voor ieder budget

Nieuwsbrieven zijn een krachtige vorm van online marketing, waarmee je direct en persoonlijk in contact kan blijven met je klanten. Brevo maakt het mogelijk om mooie nieuwsbrieven op te maken en uit te sturen op het ideale moment. Bovendien is het een erg flexibele plug-in die door zowel kleine als grote ondernemingen gebruikt kan worden.

Met een conversiepercentage van rond de 5% zijn nieuwsbrieven nog steeds een winstgevende marketingkeuze. Het is dus zeker de moeite waard om te bekijken of emailmarketing met Brevo de juiste keuze is voor jouw bedrijf. Wij beheren de e-mailmarketing voor tientallen klanten, dus neem zeker contact met ons op als je de mogelijkheden wilt bespreken. Meer over de voordelen van e-mailmarketing lees je hier.

E-mailsjablonen Sendinblue Brevo

 

Naadloze integratie met e-commerce

Betere e-mails sturen voor je webshop? Brevo werkt naadloos samen met e-commerce platformen zoals WooCommerce en Shopify. Met Brvo houd je je klanten op de hoogte, en dit met mooi opgemaakte e-mails die helemaal aansluiten bij de stijl van je bedrijf.

WooCommerce Payments installeren activeren

 

Betere nieuwsbrieven sturen met Brevo?

Alexander Gaspar - Motionmill webdesign

Mensen op de hoogte houden met een goed opgebouwde nieuwsbrief? Dan wil je uiteraard dat deze inspanning ook loont. Als ervaren webbureau in Antwerpen weten we hoe je goede nieuwsbrieven bouwt. Bovendien weten we hoe je een nieuwsbriefplatform zoals Brevo (het voormalige Sendinblue) juist opzet en in je website integreert. Zo zorgen we voor een betere conversie. Interesse? Onze marketeer kan je hierbij begeleiden.

Contacteer onze marketeer

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill