Brevo (Sendinblue)

Brevo is een krachtig en flexibel platform voor e-mail marketing waarmee we zorgen voor goede marketingcommunicatie. Je kent het misschien nog als Sendinblue, de voormalige naam van het platform.

Met Brevo bieden we een e-mail systeem aan dat geschikt is voor zowel kleinere als grote ondernemingen. Wil je automatisch e-mails sturen? Droom je van de opzetting van een volwaardige e-mail marketing campagne? Met de Brevo WordPress plug-in maken we dit mogelijk. Zo groeien we samen je bedrijf uit en verlies je geen contact met je klanten.

Heb je een dienst of product die je wilt promoten? Wil je een bedrijf op de kaart zetten? Dan is Brevo een onmisbaar gegeven. Met Brevo zorg je voor betere e-mail marketing en automatiseer je het uitsturen van berichten. Zelfs het sturen van SMS-berichtjes is een mogelijkheid!

Mooie nieuwbrieven voor ieder budget

Nieuwsbrieven zijn een krachtige vorm van online marketing, waarmee je direct en persoonlijk in contact kan blijven met je klanten. Brevo maakt het mogelijk om mooie nieuwsbrieven op te maken en uit te sturen op het ideale moment. Bovendien is het een erg flexibele plug-in die door zowel kleine als grote ondernemingen gebruikt kan worden.

Een winstgevende marketingkeuze

Met een conversiepercentage van rond de 5% zijn nieuwsbrieven nog steeds een winstgevende marketingkeuze. Het is dus zeker de moeite waard om te bekijken of emailmarketing met Brevo de juiste keuze is voor jouw bedrijf. Wij beheren de e-mailmarketing voor tientallen klanten, dus neem zeker contact met ons op als je de mogelijkheden wilt bespreken. Meer over de voordelen van e-mailmarketing lees je hier.

Naadloze integratie met e-commerce

Betere e-mails sturen voor je webshop? Brevo werkt naadloos samen met e-commerce platformen zoals WooCommerce en Shopify. Met Brvo houd je je klanten op de hoogte, en dit met mooi opgemaakte e-mails die helemaal aansluiten bij de stijl van je bedrijf.

Betere nieuwsbrieven sturen met Brevo?

Alexander Gaspar

Mensen op de hoogte houden met een goed opgebouwde nieuwsbrief? Dan wil je uiteraard dat deze inspanning ook loont. Als ervaren webbureau in Antwerpen weten we hoe je goede nieuwsbrieven bouwt. Bovendien weten we hoe je een nieuwsbriefplatform zoals Brevo (het voormalige Sendinblue) juist opzet en in je website integreert. Zo zorgen we voor een betere conversie. Interesse? Onze marketeer kan je hierbij begeleiden.

Contacteer onze marketeer

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill