E-mailmarketing brengt de boodschap over

Niet te verslaan! E-mailmarketing is nog steeds één van de meest succesvolle vormen van online marketing. Dit laat zich makkelijk verklaren. De boodschap komt bovengemiddeld vaak aan bij de ontvanger, want de meeste mensen controleren regelmatig hun mailbox. Met een conversiepercentage van rond de 5% is het bovendien buitengewoon winstgevend. Onze specialisten in e-mailmarketing in Antwerpen vertellen hoe e-mailmarketing werkt en wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

We schrijven trouwens zelf een populaire nieuwsbrief. Dat zouden we niet doen als we het niet de moeite vonden!

ontvang slimme content in je mailbox

Direct en persoonlijk communiceren

Goed opgestelde e-mails zijn, na gesprekken en rechtstreekse telefoontjes, de meest directe lijn met bestaande klanten en prospects. Dat is al jaren zo en zal niet snel veranderen. Wat wel verandert, zijn de toestellen (computer wordt tablet of telefoon) en de reden dat mensen e-mails openen. Persoonlijk aangesproken worden, korte onderwerpen, perfecte timing: het zijn allemaal factoren die we in het oog houden om voor jou de ultieme e-mailmarketing uit te bouwen.

Statistieken en cijfers

Een cijfer zegt meer dan duizend woorden:

1€ = 30 €

Een euro geïnvesteerd in e-mailmarketing levert gemiddeld 30 euro op

44% conversie

van alle e-mailontvangers kocht al eens via een promotionele e-mail

64% open-rate

een groot aantal e-mailontvangers opent de mail alleen op basis van het onderwerp

<10 = +58%

Korte onderwerpregels (minder dan 10 woorden) worden 58% vaker geopend

tussen 6 & 8

Mobiele e-mail verstuur je best tussen 6u en 8u ’s morgens

44% mobile

44% van alle e-mails wordt tegenwoordig op een mobiel toestel geopend.

Hoe ver wil je gaan?

De manier waarop je e-mailmarketing toepast (en hoe ver je erin gaat), hangt af van je bedrijf en je doelgroep. Voordat we voor jou aan de slag gaan, zullen we daarom diep in jouw materie duiken. We willen alles over je weten: waar kom je vandaan, wat verkoop je, wie zijn je klanten, waardoor worden ze geprikkeld? Pas daarna gaan wij nadenken over verzenden en meten, de ROI, de KPI’s.

En ja, we gaan heel eerlijk zijn. Als we vinden dat e-mailmarketing niet in jouw strategie past, zullen we je dat vertellen.

Praat met ons

Wij zijn er van overtuigd dat e-mailmarketing de ideale manier is om je klanten op de hoogte te houden van acties en events. Het is perfect om je klantenbestand uit te breiden, om klanten aan te sporen tot actie, om de dialoog aan te gaan.

Praat met ons over je ideeën voor e-mailmarketing. Of over je gebrek aan ideeën. (Ook met een blanco canvas kunnen wij uitstekend aan de slag.) Wij beheren de e-mailmarketing voor tientallen klanten. Laat ons kijken wat we voor jou kunnen doen.

Hulp nodig bij je e-mailmarketing?

Wij zijn een specialist in e-mailmarketing die gevestigd is in Antwerpen. Wij verzorgen succesvolle acties voor klanten in heel België. Neem een kijkje in ons portfolio of vraag ons naar onze referenties.

motionmill logo 2024 wit

Jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill