Een website laten maken? Wij bouwen websites die je bedrijf op de kaart zetten

of dat nu de kaart van Antwerpen, België of de wereldkaart is

Een website laten bouwen in Antwerpen

Een website laten bouwen, daarvoor kan je webdesign bureaus over de hele wereld aanspreken. Iemand uit Australië kan perfect een website voor een Belgisch bedrijf ontwerpen. Alles kan online gebeuren van overleg en brainstormen tot laatste technische of grafische details van een website. Er is natuurlijk wel vaak een culturele of taalbarrière die mogelijk problemen geeft. Daarom is het misschien toch ook handig om met mensen uit de directe omgeving te werken.

Webdesign Made in Antwerpen

Als online marketing en webdesign bureau uit Antwerpen worden we vaak gecontacteerd door bedrijven uit de regio. Daardoor zitten er in ons portfolio ondertussen al heel wat websites die we bouwden voor bedrijven of organisaties uit Antwerpen.

Dat gaat van lokale bedrijven, culturele organisaties tot grote internationale spelers in de Antwerpse haven. Het is fijn om voor onze stadsgenoten te werken. En handig, als we met deze klanten af spreken, springen we gewoon op onze fiets. Een webdesign maken, online applicaties bouwen, online marketing,… je kan het allemaal van op afstand, online regelen. Maar we willen onze klanten ook echt leren kennen, zodat we samen een online strategie, een webdesign op maat van de Antwerpse klant kunnen ontwikkelen.

Enkele voorbeelden van websites die we bouwden voor Antwerpse bedrijven of organisaties

 

Ja, we zijn van Antwerpen

Maar ook van de wereld

We zouden niet van Antwerpen zijn als we het niet groot zouden zien. Vanuit Antwerpen de wereld -parking- veroveren. Het web aangenamer en functioneler maken, website per website, voor wie dat wil. Dat is ons doel.

Zo divers als het type klanten is, zo divers zijn ook de oplossingen die we uitwerken voor hen. Gaande van een eenvoudig webdesign tot e-commerce websites of evenementen-websites waar je online kan boeken,… voor elk bedrijf uit Antwerpen en daarbuiten ontwerpen en bedenken we een passende, doeltreffende website. En dat doen we telkens met WordPress als vertrekpunt.

Voor elk interessant project, zij het het bouwen van een website of online marketing komen we dus graag ons kot uit. Op de fiets in Antwerpen of ver daar buiten. Met alle online communicatiemiddelen staat de hele wereld toch in je huiskamer met een simpele klik.

Motionmill