Laser Tales

 

Haarscherpe website en copywriting voor start-up Laser Tales

Een jonge ondernemer met grote ambities benaderde ons. ‘Ik heb een start-up in lasergraveren en lasersnijden, Laser Tales. Ik wil groeien. Kunnen jullie daarbij helpen?’

Wat een heerlijke vraag! Onze passie is het laten groeien van bedrijven, dus we gaven een volmondig ‘ja’ als antwoord.

Om te groeien als start-up heb je een stevige digitale basis nodig, een gastvrij thuis op het WWW. De eerste stap zou daarom een gedegen website zijn. En niet zomaar een website, maar één die in in een oogopslag duidelijk maakt wat Laser Tales doet: snijden en graveren door middel van Laser.

Het laserspel kon beginnen. Let’s go!

Wat we voor Laser Tales deden:

webdesign  Branding  storytelling

Communicatie-oplossingen dankzij lasergraveren en lasersnijden

In een brainstorm tussen onze copywriter en Laser Tales vatten we de diensten en producten van Laser Tales samen in 1 heldere zin: ‘Laser Tales biedt communicatie-oplossingen dankzij lasergraveren en lasersnijden’.

Deze communicatie-oplossingen zijn divers: van gegraveerde logoplaatjes uit kunststof voor een havenbedrijf tot een in metaal uitgesneden foto van een kind.

Het uitgangspunt dat Laser Tales communicatie-oplossingen biedt, zou de hoofdboodschap gaan vormen op de homepage, van waaruit de verschillende toepassingen van lasersnijden en lasergraveren uitgediept zouden worden.

Foto laten graveren in metaal staal Antwerpen

Hoe wij Lasertales.be bouwden

Wij gingen in 3 stappen te werk.

 

Stap 1: wireframes en copywriting

Een website begint altijd met een digitale schets, een zogenaamde wireframe. Wij zijn ervan overtuigd dat je een betere website krijgt wanneer er van tevoren al webteksten zijn. Daarom ging onze copywriter aan de slag om tegelijkertijd de schetsen en de teksten te maken. Deze werkwijze overstijgt het domein van pure copywriting; we betreden het territorium van user experience-design. De user experience (of gebruikservaring) hoort in ieder webdesignproces voorop te staan.

Wireframes voor Lasertales.be

Wireframe voor de bovenste helft van de homepage

 

Stap 2: Design

Wanneer zowel klant als copywriter tevreden zijn over de teksten en wireframes, komt het project in de handen van onze grafische ontwerpers. Zij verrijken de grijze schets met kleuren, vormen, schaduwen, logo’s en afbeeldingen.

Grafisch ontwerp voor Laser Tales

Het design van lasertales.be

 

Stap 3: Het bouwen

Nadat het grafisch ontwerp de goedkeuring van de klant heeft gekregen, gaan we over tot het daadwerkelijke bouwen van de site. Daarvoor zijn onze technische mannen en vrouwen verantwoordelijk. De programmeurs zetten het ontwerp om in een technisch goed werkende website.

Lasertales.be staat online

Klik op de grote, rode knop hieronder en bewonder het resultaat. Onze samenwerking met Laser Tales houdt echter niet op. Wij zullen deze jonge start-up blijven adviseren. Voor een snelle groei van een nieuwe onderneming is online marketing vaak een aanjager. Wij houden onze ogen open voor opportuniteiten die ten goede komen van onze laservrienden!

Lasertales.BE

Specialist in lasersnijden en lasergraveren Antwerpen

Voor webdesign in Antwerpen

Een WordPress-website in Antwerpen laten maken? Motionmill is er voor jou. Wij zorgen voor een sterke integratie van branding, online marketing en storytelling. Ons online bureau heeft ruim 15 jaar ervaring.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill