Bestaande WordPress-website overnemen

Je hebt al een WordPress website en je bent op zoek naar een partner om deze te updaten, verder uit te bouwen of te optimaliseren? Dan ben je vanaf nu niet langer aan het zoeken, je hebt hem gevonden!

We nodigen je graag eens uit om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Een WordPress-website updaten

Technisch

WordPress wordt constant geüpdatet. Dat kan misschien vervelend lijken, maar dat is een goede zaak. Dat zorgt er voor dat het systeem veilig blijft. Mogelijke veiligheidslekken worden onmiddellijk gedicht. Zo ben je mee met recente ontwikkelingen en komen er steeds interessante features bij. Het is dus nodig je WordPress-installatie up to date te houden. Dat is een van de eerste zaken die we doen. Rekening houdende met de compatibiliteit van andere functies in je website uiteraard.

Ook andere technologieën of plug-ins die je gebruikt nemen we onder de loep. Zijn ze nog up to date en veilig? Of misschien zijn er momenteel betere, geschiktere voor handen voor jouw noden.

Webdesign

Webdesign is onderhevig aan modes. Hoe tijdloos je het ook probeert te maken, vaak merk je aan kleine zaken in welke periode een website gemaakt is. Waar vroeger aan knoppen een soort diepte werd gegeven door een schaduw toe te voegen, is het momenteel ‘flat design’ wat de klok slaat. Ooit moet zelfs een splash page met wapperende vlaggetjes ‘in’ geweest zijn.

Daarnaast vragen nieuwe apparaten en applicaties aanpassingen aan het design. Word je website optimaal weergeven op mobiele toestellen of een tablet ?

Een goed webdesign heeft tevens een impact op de gebruiksvriendelijkheid én zorgt er voor dat je website meer respons genereert. Het is bijgevolg interessant om dit op te volgen en eventueel bij te sturen.

Een WordPress-website verder uitbouwen

Je website staat er. Maar je wil hem op meer gebieden inzetten binnen jouw online marketing. Uitbreiden met e-commerce? Een klanten- of gebruikersplatform?

WordPress is polyvalent. De mogelijkheden zijn talloos. Of je nu al ideeën hebt waar het heen moet, of dat eerst eens wil doornemen met ons. Dat kan. We bespreken het graag.

We koppelen dan jouw noden aan de beste, meest efficiënte oplossing.

Een WordPress-website optimaliseren

Een website hebben is één ding. Je wil graag dat hij veel bezoekers krijgt. Bezoekers die daarna klanten worden. Dan moet jouw website wel zichtbaar zijn. In zoekmachines bijvoorbeeld. Want dat is dé plek waar mensen op zoek gaan naar informatie. Bij zowat elke beslissing tot een aankoop schakelt men een zoekmachine in tegenwoordig. Niet zelden start met zijn zoektocht daar. Je website optimaliseren zodat hij opgepikt door zoekmachines en er getoond wordt is van vitaal belang.

Onze SEO-expert tekent een zoekmachineoptimalisatie- of SEO-traject samen met je uit.

Wil je sneller resultaat door te adverteren op Google? Dan helpt onze gecertificeerde Google Ads-specialist je een campagne opzetten.

Zijn social media en e-mailmarketing ook kanalen die je overweegt? Dan kunnen we een integraal plan voor je online marketing uittekenen.

Zoek je advies?

Je hebt nood aan een strategie? Of aan een nieuwe website met een sterk design? Een partner voor je online communicatie? Of een partij die sterk is in storybranding? Die samen met jou je doelen uitzet en de tools in huis heeft om deze daadwerkelijk te bereiken? Die ervoor zorgt dat de juiste mensen je bedrijf vinden?

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill