Wij kunnen jouw bestaande WordPress website overnemen

Je hebt al een WordPress-website en je bent op zoek naar een partner om deze te updaten, verder uit te bouwen of te optimaliseren? Dan ben je vanaf nu niet langer aan het zoeken; je hebt hem gevonden!

We nodigen je uit om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Een WordPress-website updaten

Technisch

WordPress wordt constant geüpdatet. Dat kan misschien vervelend lijken, maar dat is een goede zaak. Dat zorgt er voor dat het systeem veilig blijft. Mogelijke veiligheidslekken worden onmiddellijk gedicht. Zo ben je mee met recente ontwikkelingen en komen er steeds interessante features bij. Het is dus nodig je WordPress-installatie up-to-date te houden. Dat is een van de eerste zaken die we doen. Daarbij houden we rekening met de compatibiliteit van andere functies in je website.

Ook andere technologieën of plug-ins die je gebruikt nemen we onder de loep. Zijn ze nog actueel en veilig? Wij bekijken of er momenteel geen betere, geschiktere alternatieven voorhanden zijn.

Webdesign

Webdesign is onderhevig aan modes. Hoe tijdloos je het ook probeert te maken, vaak zie je aan details in welke periode een website gemaakt is. Waar vroeger aan logo’s en knoppen diepte werd gegeven door een schaduw toe te voegen, is het momenteel flat design wat de klok slaat.

Daarnaast vragen nieuwe apparaten en applicaties aanpassingen aan het design. Word je website optimaal weergeven op mobiele toestellen of een tablet? Is er al een HTTPS-upgrade uitgevoerd?

Een goed webdesign heeft tevens een impact op de gebruiksvriendelijkheid én zorgt ervoor dat je website meer respons genereert.

Een WordPress-website optimaliseren

Je wil graag dat jouw website veel bezoekers krijgt. Dan moet jouw website wel zichtbaar zijn in zoekmachines. Je website optimaliseren zodat hij opgepikt door zoekmachines en er getoond wordt is van vitaal belang.

Onze SEO-expert tekent een zoekmachineoptimalisatie- of SEO-traject samen met je uit.

Wil je sneller resultaat door te adverteren op Google? Dan helpt onze gecertificeerde Google Ads-specialist je een campagne opzetten.

Zijn social media en e-mailmarketing ook kanalen die je overweegt? Dan kunnen we een integraal plan voor je online marketing uittekenen.

Een WordPress-website verder uitbouwen

Je website staat er. Maar je wil hem op meer gebieden inzetten binnen jouw online marketing. Uitbreiden met e-commerce? Of met een klanten- of gebruikersplatform?
WordPress is polyvalent. De mogelijkheden zijn talloos. Of je nu al ideeën hebt waar het heen moet, of dat eerst eens wil doornemen met ons: alles kan.

Hulp nodig om jouw website uit te bouwen?

Onze webdesigners dromen weliswaar in binaire code, maar in een gesprek met jou praten ze heldere mensentaal. Vraag ons daarom gerust hoe we jou kunnen helpen om te potentie van jouw website beter te benutten.

motionmill logo 2024 wit

Jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill