Leestijd 2 minuten

Nieuwe Gravity Forms-add-on maakt automatisch berichten of pagina’s wanneer websitebezoekers formulieren invullen

Met de Advanced Post Creation Add-On van Gravity Forms kan je ervoor zorgen dat jouw WordPress-website automatisch een bericht of pagina aanmaakt nadat een websitebezoeker content heeft ingediend via een formulier.

Hoewel deze add-on al een tijdje bestaat, heeft hij sinds juli 2021 geen ‘beta’-label meer. Het is nu een volwaardige Gravity Forms-add-on!

Ik leg je uit wat je allemaal met deze add-on kan bereiken.

Gravity Forms Advanced Post Creation Add-On

Wat doet de Gravity Forms Advanced Post Creation Add-On?

Met de Gravity Forms Advanced Post Creation Add-On kan je jouw websitegebruikers de mogelijkheid geven om hun eigen content te maken en in te dienen zonder hen toegang te geven tot jouw WordPress-dashboard.

Als je website afhankelijk is van door websitebezoekers ingediende content, kan het kopiëren en plakken van nieuwe inzendingen in WordPress-pagina’s en -berichten ongelooflijk tijdrovend worden. Het is dus slim om dit proces te ​​automatiseren, zodat al het werk automatisch wordt afgehandeld.

Hier zijn enkele voorbeelden van wanneer Advanced Post Creation van pas kan komen:

  • Je wilt dat gebruikers advertenties indienen voor een vacaturebank
  • Je wilt dat gebruikers hun informatie indienen bij een directory
  • Je wilt dat gastbloggers hun artikelen indienen
  • Je wilt dat klanten producten naar je e-commerce-winkel sturen zodat je ze kan verkopen
  • Je wilt dat gebruikers evenementen kunnen toevoegen aan een agenda
  • Je wilt dat gebruikers documenten indienen waartoe andere gebruikers toegang hebben

 

Topfuncties van de add-On

Met de Advanced Post Creation Add-On kan je niet alleen standaard berichten en pagina’s maken. Berichten kunnen worden gemaakt met elk geregistreerd custom post type op je WordPress-website. Je kan ook termen uit een van de geregistreerde taxonomieën toewijzen aan je geselecteerde berichttype, inclusief tags en categorieën.

Zowel de titel van het bericht als de inhoud ondersteunen samenvoegtags, wat de mogelijkheid biedt om berichtsjablonen te maken die gegevens van overal in je formulier invullen. Bestanden die naar je formulieren zijn geüpload, kunnen ook automatisch worden toegevoegd aan de mediabibliotheek en worden toegevoegd aan de berichten.

En natuurlijk werkt Advanced Post Creation naadloos samen met de reeds bestaande functies van conditionele logica, zodat je regels kan instellen over of en wanneer een formulierinzending moet worden omgezet in een webpagina.

Voor meer informatie over de Advanced Post Creation Add-On, bekijk de documentatie van Gravity Forms.

 

Gravity Forms Advanced Post Creation Add-On

Fotobron: George Milton op Pexels

 

De Advanced Post Creation Add-On aanschaffen

De Advanced Post Creation Add-On is beschikbaar met de Gravity Forms Elite-licentie:

  • Als je geen Gravity Forms-klant bent, of momenteel een Basic- of Pro-licentie gebruikt, ga dan naar de pagina over de Elite-licentie om te zien welke functies en integraties je krijgt met deze licentie. Ook kan je op die pagina de licentie direct kopen.
  • Als je al een Elite-licentiehouder bent, installeer je eenvoudig de Advanced Post Creation Add-On vanuit de Add-On-browser in je WordPress-adminaccount. Of je downloadt deze vanuit je Gravity Forms-accountdashboard.
  • Heb je de betaversie van de Advanced Post Creation Add-On al geïnstalleerd? Werk dan de add-on bij naar v1.0 vanuit je WordPress-dashboard of download deze nieuwste versie handmatig vanaf je accountdownloadpagina.

Wil je de add-on liever eerst gratis uitproberen? Gravity Forms geeft gratis demonstraties.

Heb je een WordPress-website die gemaakt is door Motionmill? Of wil je ons inschakelen voor het maken van een nieuwe website of voor het updaten van je bestaande site? Wij kunnen probleemloos de Advanced Post Creation Add-On installeren en configureren op jouw website. Neem contact op als je interesse hebt.

Deel dit bericht

Wij delen graag onze kennis met je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 1 keer in de twee weken een leerzame, mooie, grappige, gelukkig makende mail.

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill