‘Indien niet nu, wanneer dan wel?’

 
Motionmill

 

 
‘Indien niet nu, wanneer dan wel?’
 

 
Ik zie mijzelf niet als een religieus iemand, maar toch werd ik laatst geraakt door een Bijbels tafereel. Ongewoon? Voor mij wel.
 
Terwijl ik oude vakantiefoto’s bekeek, passeerde er een close-up van Michelangelo’s fresco van de Sixtijnse kapel. Op de foto geeft God het leven aan Adam, de eerste mens. Hoe? Door naar hem te reiken met zijn hand.
 
Komt het door de onzekerheid van de laatste weken dat ik dit beeld zo prachtig symbolisch vind voor ‘elkaar helpen’ en ‘er voor elkaar zijn’?
 
Terwijl ik de foto bekeek, speelde op Spotify het meesterlijke nummer ‘If not now’ van Tracy Chapman. De openingszin, If not now then when, gaf mij kippenvel.
 
Want inderdaad: als we niet nu een helpende hand naar elkaar uitreiken, wanneer dan wel?
 
Maar ik moet eerlijk zijn tegen mezelf. Ik ben geen god (al vind mijn vrouw van wel) en evenmin beschik ik over een helende stem als Tracy Chapman. Ik ben een simpele vent die een communicatiebureau runt. De manieren waarop ik kan helpen zijn veel aardser.
 
Ik wil je in deze bijzondere tijden helpen zoeken naar alternatieve kanalen om je producten te verkopen. Ik schreef er een artikel over: 
 
 
Tegen alle verwachtingen in is nu misschien wel het beste moment om te investeren in de toekomst van jouw onderneming. Ik help je erbij. In het artikel leg ik je uit hoe en waarom.
 
Take care,
Mark Tollenaere 
 

 
Gratis. Zoals altijd.
 

De ideale tijd om te lezen

 
Motionmill
Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen
+32 (0)3 286 8040
info@motionmill.com
 

 


Facebook


Twitter


LinkedIn


Instagram

 

 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geregistreerd bent bij Motionmill

 
 

 
© 2020 Motionmill
 

motionmill logo 2024 wit

Jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill