Een website die ondernemersdromen waarmaakt

Starterslabo is een organisatie met een passie voor ondernemen. Hun visie is duidelijk: het stimuleren van ondernemerschap en de mensen de kans geven hun ondernemersdroom waarmaken. Hun missie? Zelfstandigen en startende ondernemers helpen door middel van coaching, training en persoonlijke ontwikkeling. Onze missie was om hun woorden te communiceren naar de buitenwereld met een website. Een website die past bij hun bedrijfsfilosofie en -stijl.

Functionele analyse & Wireframing

Ieder project dat wij aangaan begint met denkwerk. Een gesprek houden met de klant is daarom de eerste stap. We moeten nagaan wat de wensen zijn van de klant en hoe we die wensen gaan waarmaken.

Starterslabo stelde de volgende eisen:

  • De site moet een blog hebben. (Leerzaam voor de bezoeker en goed voor je SEO.)
  • In een portfolio moeten ondernemers getoond worden die al door Starterslabo op weg zijn geholpen.
  • Er moeten volop mogelijkheden tot contact opnemen zijn. Goede call-to-actions en heldere contactformulieren zijn daarom een must.

Wanneer we eenmaal een gedetailleerd idee van de verwachtingen hebben, beginnen we met het maken van de wireframes. Een wireframe is een digitale schets van een website die grof de indeling en functionaliteiten van een site weergeeft.

Na goedkeuring van de wireframes door de klant komt het grafisch ontwerp. Dankzij het gesprek met de klant weten we de voorkeuren van de klant op vormgevingsgebied. Hiermee houden we rekening, In de designfase werden de wireframes verrijkt met vormen, kleuren en lettertypes. De geboorte van de nieuwe huisstijl was een feit.

 

Ontdek de chemie van ondernemen starterslabo.be

Wil je een website die de aandacht trekt en je meer laat verkopen?

motionmill logo 2024 wit

Jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill