Een sterk logo met bijhorende huisstijl vormt hét visuele herkenningspunt van jouw bedrijf. Je wilt dat je logo iets teweeg brengt, dat het blijft hangen, dat het impact heeft. En dit uiteraard op een positieve manier. Op zoek naar een logo-ontwerper of brandingspecialist in Antwerpen? Lees dan verder.

Een sterk logo vertelt niet alles

Een sterk logo heeft aan een enkele oogopslag genoeg om heel wat te vertellen. Wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt bereiken. Een sterk logo vertelt echter nog net niet alles. Het maakt ook nieuwsgierig. Je weet wel… dat tipje van de sluier.

Je logo maakt potentiële klanten nieuwsgierig genoeg om jouw bedrijf op te zoeken op bijvoorbeeld Google of Facebook. Of om jouw naamkaartje of flyer mee naar huis te nemen.

Ook voor logo en huisstijl naar Motionmill

Voor corporate branding en design hebben we een team aan grafisch ontwerpers in Antwerpen. Zij ondersteunen nieuwe merken in hun zoektocht naar de juiste uitstraling en frissen bestaande merken op. Van analyse tot een sterk visueel ontwerp, ze zijn er voor je:

  • Strategisch advies;
  • Logo en branding;
  • Brand management;
  • Creatieve ondersteuning.

Zoek je een ontwerper voor je logo of huisstijl?

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. Experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij tekenen je strategie uit, dragen zorgen voor je branding, ontwikkelen je website en zorgen er, tenslotte, voor dat je website gevonden wordt.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 03 286 80 40

E: info@motionmill.com

Motionmill