Huisstijl laten maken

Een sterke huisstijl vormt hét visuele herkenningspunt van jouw bedrijf. Je wilt dat je huisstijl iets teweeg brengt, dat het blijft hangen, dat het impact heeft. En dit uiteraard op een positieve manier. Wanneer wij jouw huisstijl aanpakken, verzorgen we het complete plaatje:

  • De huisstijlkleuren;
  • De huisstijlvormen;
  • Het logo;
  • Eventuele illustraties en foto’s.

Op zoek expert in branding in Antwerpen? Lees dan verder.

Een sterk logo vertelt niet alles

Een essentieel onderdeel van je huisstijl is het logo. Een sterk logo heeft aan een enkele oogopslag genoeg om heel wat te vertellen. Wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt bereiken. Een sterk logo vertelt echter nog net niet alles. Het maakt ook nieuwsgierig. Je weet wel… dat tipje van de sluier.

Je logo maakt potentiële klanten nieuwsgierig genoeg om jouw bedrijf op te zoeken op bijvoorbeeld Google of Facebook. Of om jouw naamkaartje of flyer mee naar huis te nemen.

Ook voor logo en huisstijl naar Motionmill

Voor corporate branding en design hebben we een team aan grafisch ontwerpers in Antwerpen. Zij ondersteunen nieuwe merken in hun zoektocht naar de juiste uitstraling en frissen bestaande merken op. Van analyse tot een sterk visueel ontwerp, ze zijn er voor je:

  • Strategisch advies;
  • Logo en branding;
  • Brand management;
  • Creatieve ondersteuning.

Zoek je een ontwerper voor je logo of huisstijl?

Wij zijn grafisch ontwerpers in Antwerpen. Wij maken logo’s en huisstijlen voor klanten in heel België. Vraag naar onze referenties; wij geven ze graag!

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill